reede, aprill 20, 2007

Kuna internetitestid ongi Püha Tõde, sooritasin minagi täna tööpäeva algatuseks elik tuju tõstmiseks ühe. Pealkiri oli umbes midagi sellist et What Kind of a Man do You Need? Tulemus on järgmine:

Caroliina, you need a superhero when it comes to Living on the Edge

Not just any man will do for a wild thing like you. Independent, daring, and willing to take risks, you need a guy who won't cower at the idea of living on the edge from time to time. After all, a little action's exactly what it takes to get your pulse to pound ... and a little adrenaline never hurt either.

Always willing to test the limits and go for what you want, it's no doubt that you tend to get exactly what or who you're after each time. People admire your strength and initiative, so it's no doubt you need a guy who has the same. And that's exactly why you should date a superhero like Spider-Man. Way to keep it hot!

Kusjuures Spiderman on üks neist vähestest filmidest, mis on minu jaoks siiani olnud big no-no. Absoluutselt mingit isu ei teki treilerit vaadates. Mõtleks, millise saatusliku veaga ma olen hakkama saanud! =P

Aga kuna netitestid ei valeta, siis juhul, kui seda sissekannet juhtub lugema mõni meesterahvas, kes oskab mööda seinu ronida, andke endast märku. Või kui te teate kedagi, kes tunneb kedagi, kellel on Ämblikmehest vend näiteks, siis let me know. Elu on liiga lühike, et seda veeta koos hädavarestega, kes isegi lennata ei oska, eksole.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ok, mina see pole ühesõnaga :(

Carry ütles ...

Oot-oot, kõik pole veel sugugi kadunud! Kui sa oskad ühe käega lõunasööki valmistada, teise käega massaazhi teha ja samal ajal mõttejõu abil toa ära koristada näiteks, siis see teeb umbes sama välja.

Anonüümne ütles ...

ahsoo, latti lastasse madalamale. Peab veel ootama paar päeva. Siis kõlban maa kaa..

Carry ütles ...

Jah, lõpuks on umbes nii, et
-"Teleka ees vedeleda oskad?"
-"Oskan."
-"Vohh, tubli Eesti mees, võtame ära!"


=P