esmaspäev, märts 06, 2006

Eile käisime Cocoa Rooms'is, Manchesteris. See koht on supadupa parim!! Tegemist on restoran-baariga, mille ülemisel korrusel asuv restoraniosa on väga maitsekalt kujundatud. Selline üheaegselt klassikaliselt pidulik ja modernne. Riskides kõlada natu naiivsena, ütlen ka, et "hästi ilus". Baariosa, mis asub alumisel korrusel, on mõnusalt sopiline ja samuti superhea disaineritööga. Esimest korda elus tundsin end nii restos kui baaris täiesti kodus, aga samas jäi alles too thrill, mis tekib, kui kuhugi hästi fancy-sse kohta minna.
Ja mis on selle paiga juures parim? Mõlemad korrused on suitsuvabad. Meaning, et selles hoones lihtsalt ei tossutata ja kõik. Söömine ja tantsimine võib ka meie tänapäevases maailmas tervislik olla...
Muss saundis ka kuidagi teisiti, kui ei pidanud koguaeg valveseisangus püsima (et keegi oma neetud koniga sulle riietesse ei jookseks) või iga natukese aja tagant kohta vahetama (sest keegi idikas platseerus su kõrvallauda eesmärgiga kasutada sealset tuhatoosi). Suitsuvabas kohas on NIIIII palju parem pidutseda.


P.S. Ärge raisake oma raha Yorkshire'i pudingu peale - see pole teie raha väärt. Ja kui juhtub, et teile seda tasuta pakutakse, siis raputage pead - see roog pole teie aega ja maitsemeeli väärt. Iu. Rõve asi.

Kommentaare ei ole: