kolmapäev, jaanuar 02, 2008

Tõrk tilva moopetis

Oma vana aasta lõpu ja uue alguse veetsin ühe Zorro kutsel miskis euroremonditud mõisas, kus kohale roninud inimesi lõbustati mängudega, milles pidi võidu kondoome lõhki pumpama. No comments.
Tegelikult ei olnudki nii hull, kui võiks arvata. Üpris lõbus oli hoopis. Neljakümnest peokülalisest tundsin algatuseks vaid kahte. Aga seegi polnud nii hull, kui oleks võinud arvata. Peo lõpus tundsin juba mõnda veel ja kõik, kellega lähemalt tutvusin, olid igati vahvad =)

Aga mõned inimesed on sellegipoolest suisa hämmastavad ning seda mitte heas mõttes. Mina, vana positiivsusehunnik, mõtestasin selle enda jaoks järgmiselt: igasugune hämmastavus on hea, sest see raputab normaalset ja näitab meile, kes on ja kes mitte. Ja kuidas on ja nii edasi ja nii tagasi. Ja üldse.
Poes õnneks mett müüakse praegu, nii et tõrvatilgaga meepoti kõrval ei pea tänasel päeval küll keegi nukralt pead vangutama. Saastunud mesi biolagunevate ainete kasti ja purk taarakogumispunkti. Ja järgmisel korral olla oma mee purkidesse villimisel hoolikam ning jälgida, et seda va tõrva kusagil läheduses ei oleks...

Aga teile kõigile, mu kullakesed, soovin algavaks aastaks seda, mis on kõige kallim ja kõige vajalikum. Võite ühe korra arvata, mis see on. Vastus tuleb sissekande lõpus. Piiluda ei tohi. Kes piilub, sellel on kõik järgnevad 365 päeva Bad Hair Day.

Vahepalana lõbustaks teid ühe teise uudisega. Kui ma siin mõned nädalad tagasi orkutit siunasin, ei osanud oodatagi, et libaennustus täide läheb ja tööpakkumine tõepoolest ka saabub. Selgus, et orkut on maagiline ja mind tahetassegi ühte lõbusasse kohta värvata. Aga nohh, ütleme nii, et mulle tundub, et tegemist on liiga suurekaliibrilise ametiga minu tagasihoidliku tegelaskuju jauss. Ja et leidub inimesi, kes saaksid sellega kindlasti märksa etemini hakkama. Nii et ma sudin ikka vaikselt oma vanade liistude juures edasi =)

Nonii. Ja nüüd minu uusaasta soov teitele: tervist!
Palju-palju tervist teile! Uskuge mind - see ongi see, mida te kõige rohkem taga igatseksite, kui seda ühel hetkel enam pole või on kordades vähem kui peaks olema. Ja kuigi meil on igast kallid aparatuurid, siis needki pole kõikvõimsad and all that jazz...

Hoidke endid ja neid, kes on teile miskitpidi kallid ja kui energiat üle jääb, siis neid ka, kes nii kallid pole, aga ikka pai tahavad saada =)

Kommentaare ei ole: