esmaspäev, jaanuar 28, 2008

Metsanotsud laivis

Tegelikult oli mul õhtul plaanis interneti sisustuslehekülgedel hullamas käia ja diivaneid valida. Juhtus aga nii, et mõtlesin korraks tšekata http://www.looduskalender.ee/ raames toimuvat ja sattusin metsanotsude pidusöögi tunnistajaks. Nimelt on ühed ettevõtlikud inimesed metsa loomade toiduplatsi äärde veebikaamera üles sättinud ja nii saabki hea õnne korral näha erinevaid loomi, kes pimeduse saabudes platsile jäetud hea ja paremaga maiustama tulevad. Kusjuures otseülekannet saadab ka heli =D

Nii ma istusingi võlutud ilmel kuvari ees ja passisin tund aega järjest röhitsevaid metsaasukaid. Kokku oli neid tervelt kuus: metsanotsuemme, metsanotsuissi ja neli metsanotsupärdikut. Kõigepealt tuli üks suur koos paari põrsaga, vaatas ringi, tegi nüühvk-nüühvk ja siis tulid ülejäänud kaks pisemat ja suur riburadamisi järele. Seejärel, needless to say, läks parajaks matsutamiseks. Jube vahva nohh! =)
Ja et ma just täpselt sel momendil sinna leheküljele läksin, kui seapere saabus... Nii perfect timingut ma polegi sel nädalal veel teinud.

Kommentaare ei ole: