neljapäev, jaanuar 24, 2008

Olen nüüd minagi lõpuks normaalsete inimeste sekka arvatud. Eilsest asub mu videomagnetofoni otsas üks liistakas, millega saab tiiviidiisid vaadata. Tähistasime sündmust vääriliselt ja ekspluateerisime kursaõelt saadud Seksi ja linna piraatplaate. Veendusin taas kord üle pika aja, et kui miski enam tuju heaks ei tee, siis see komöödiaseriaal aitab ikka =)

Friends ehk Sõbrad on teine seriaal, mis on üdini positiivne. Selliseid rõõmsaid filme ja seriaale võiks rohkem olla. Minul vähemalt on küll juba mõõt täis teleprojektidest a´ la eriüksuse agent püüab paljastada ülemaailmse haardega seksiäri võrgustikku, mille taga seisab julm inimkaubitseja. Lisaks välismaale meelitatud Ida-Euroopa tüdrukutele, kes müüakse bordellidesse lõbunaisteks ja muudetakse seksiorjadeks, ei põlga bandiidid ära isegi laste röövimist, et need siis lastepornoga tegelevatele pervertidele vahendada...

või siis: krimisari ekspertidest, kes jälitavad Ameerika kõige ohtlikumaid sarimõrtsukaid, vägistajaid ja psühhopaate. Uurijatel käib võidujooks ajaga, et päästa vähemalt kurjategija järgmise ohvri elu. Selleks peavad nad mõtlema nagu sarimõrtsukas, looma maniaki psühholoogilise portree ja aimama ette tema järgmisi samme - nad peavad püsima kurjuse kannul... Pärast 20 aastat vaikust ilmub välja sarimõrvar, kes teatab BAU-le, et tapab järgmise viie päeva jooksul veel ühe inimese.

Ja ei, ma ei mõelnud neid kirjeldusi ise välja - need ja nii mõndagi veel jookseb käesoleval nädalal telepurgis.

Kõ-ri-ni. Tahaks midagi lõbusat ja ilusat ja head.

Kommentaare ei ole: