kolmapäev, detsember 27, 2006

Ahoi! Leidub siin veel selliseid split personality`ga hulle, kes suudavad kõigepealt vaadata tund aega selliseid fotosid http://www.alegruzza.com/en_immag.html , et seejärel tund aega kaifida Marilyn Mansonit?
Ja eile ma veel mõtisklesin selle üle, miks mõni kindel inimene kutsub mind väikeseks kuradikeseks ja mõni teine kindel inimene ingliks...

Need fotod kuuluvad ühele toredale Itaalia noormehele, kel oli julgust minuga Skype`is nõu küsimise eesmärgil tutvust sobitada, kuigi mul on seal üleval suur punaste trükitähtedega hoiatussilt stiilis "Õrr-lõrr, kui sa pole mu tuttav, siis hoia heaga eemale!"
Hoolimata hoiatusest satub minu Skype`i listi ülepäeviti igast kummalisi olendeid, keda ilmselt ei koti eriti, et nemad mind eriti ei koti, pardon my French. Vahetevahel olen sunnitud "uued tulijad" vastu võtma, kuna ma lihtsalt ei saa nime järgi aru, kas tegemist on mõne minu sõbraga vai mette. Türklastel, õnneks, on kombeks oma päritolumaa kohta mitte valetada =P Ja hindude nimed on ka luckily for me päris hästi tuvastatavad (pole au ühtegi hindut tunda). Kaks korda elus on ka nii juhtunud, et olen lisanud listi võhivõõra inimese ja ta sinna peale esialgset uurimustööd ka jätnud. Täna oli siis see teine kord. Nagu ma Alessandrole ka ütlesin - it`s the brains that make the difference.

Alessandro fotod mahuvad sahtlisse, kuhu on peale kirjutatud "puhastusvahendid hingele". Need meenutavad mulle jõululaupäeva õhtut, kui tädimees tõi ülakorruselt gloobuse, sest tekkis küsimus, kus asuvad mingid saared. Kui gloobuse lõpuks oma kätte keerutamiseks sain, tabas mind peale esialgset vasikavaimustust kiisuahastus. My gosh, ma ei jõua elusees kõiki neid kohti läbi käia! What`s the point in even trying? Kui millegi kohta saab öelda "rõõmsalt masendav", siis see tunne, mis mind haarab gloobust keerutades, ongi just see.

See esitaja kinkis mulle 2. jõulupühal paar toredat rida ühe põhimehe kohta (palun ette vabandust oma jumalasulastest tuttavate ees):

The only good God is a dead God.
The only God good for me.
The only good God is a dead God, baby.
The only damn God I need.

(Marilyn Manson - Dead God)



Need read omakorda tuletasid mulle meelde ühe aastake tagasi kuuldud ütlemise. Kelle suust see kukkus, on tänaseks kahjuks unustusse vajunud. Seda mäletan küll, et tegemist oli vastusega ühe väikese lapse küsimusele "Who is God?". Kõlas see aga järgmiselt: "If you want sth. REALLY BAD then God is the guy who makes it so that you won`t get it."

=) Nii. Toetan selja vastu tooli seljatuge, sirutan jalad välja, ristan parema ja vasaku käe sõrmed ning jään materdamist ootama. Bring it on!



PS. Kui tahate oma hinge suu kaudu välja karata, siis make sure, et teil on läheduses mingi arvestatav helisüsteem ja tõmmake omale netist Marilyn Mansoni
a) Mobscene
b) Last
c) Scaredy Cat
d) You Spin Me Right Round

(Viimane, muide, on geniaalne näide sellest, kuidas mõni lugu võib mingisse muusse stiili panduna isegi etemaks muutuda).

Selliseid tuntud get-rid-of-your-head lugusid nagu Disposable Teens ja Rock Is Dead ma üldse ei mainigi.

Küll ma kuulan varsti taas neid nunnusid lugusid ka. Praegu on jõulud - kuidagi tuleb ju tasakaalustada ;)


8 kommentaari:

mnjah ütles ...

M. Mansoni vaatamine/kuulamine garanteerib kyll mulle paar seedimisprobleemiga òhtut, aga need Alessandro fotod lòid kyll hinge kinni. Tundus kohe uskumatu, et selliste piltide taga on ka yks luust ja nahast inimene :-)Peaks ka vist endale skype sebima, kui sellised inimsed seal ringi kàivad heeheh ;-)

Carry ütles ...

Minu vastuse ette käib üks rolling-eye-smiley. Tahtsin seedimisprobleemi kommenteerida niimoodi, et üks teatav isik, kes on väga tasakaalukas inimene ja kelle nimi on Thinaa, oli meie sellesuvisele Itaalia road-tripile kaasa võtnud Matrix`i soundtrack`i, kus peal oli juba eelpoolmainitud lugu Rock Is Dead. Keegi meist kolmest pole gooti rõivais ega elukutselised Marilyn Mansoni kuulajad, aga seda plaati ketrasime küll eestpoolt tahapoole ja tagantpoolt ettepoole. Mõni lugu on lihtsalt väga hea. Marilyn Mansonil on ka mõned kehvad lood. I should know - mu arvuti on teda täis praegu. Selliseid esitajaid, kelle kohu looming on puhas kuld, pole teab kui palju.

Aga anna Marilynile võimalus!!! =) Ma luban sulle, et ta ei pääse sealt teleka- ega raadiokarbi seest välja sind kollitama! =P

mnjah ütles ...

:-) tegelt olen juhtund kuulma M.Mansonilt vaid paari katkendit telekast ning nàinud yht filmi, kus paaris Agrigentoga. Yldiselt vàga hàsti nàideldud, aga mulle lihtsalt taolised filmid eriti peale ei làhe, kuna pàrast on kaks pàeva depressioon peal....
Aga Itaalias oleks tulnud autos hoopis Bocellit vòi Battistit kuulata! ehhehe

Carry ütles ...

Kusjuures ma ütlesin endele sigudikele, et Itaalias kuulame Itaalia raadiojaamu, aga nad vist kartsid üledoosi saada =)
(ja ega sealt raadiojaamadest tuli ka ikka enamasti rahvusvahelist värki)

Saime õnneks oma Itaalia sõbra juures Bocellit & co kuulata sel ajal, kui ta meile Itaalia-stiilis sööki vaaritas, nii et päris ilma ei jäänud.

Ann ütles ...

hinge puhastusvahendite sahtlisse võid lisada ka mu kursavenna Sveni lehekülje: http://www.zacekfoto.ee/

Carry ütles ...

Oi, HeavyRap! =) Tere tulemast tagasi! Sa ju lubasid, et ei kommentaari mu blogis enam kunagi midagi, sest siin on kari õelaid inimesi koos, kes siis kõik sulle kõrri kinni hüppavad =P

No okei-okei. Sinu kursavenna fotode kohta tahtsin öelda, et peab olema kas harukordne vedamine või lihtsalt pikk kannatus, et metsaelanikest selliseid kenasid fotosid saada. Sa, Ann, peaksid talle nende ilusate fotode eest paari sooje sõrmikuid kuduma, millega talvel metsas hea sigudikke ja muid elukaid luurata.

Sa võiksidki aeg-ajalt käia siia blogisse igast häid linke jätmas, alustada võiksid Hennu omast näiteks. Kohe praegu, eksole =) Palun?

Hmmmm... Hennu fotode pääle mõeldes tahaks mingit Kärripraizi hakata välja andma. Auhind antaks välja siis selle nurga alt, et milliseid pilte on fotograafiavõhikul kõige muhedam vaadata.

Nii. Et paluks siis nüüd, jah? Linki, ma mõtlen.

Anonüümne ütles ...

häid linke? palun www.kaurkallas.com

Carry ütles ...

Need alapealkirja Portrait all asuvad on küll photoshopitud =)

Jeerum. Nagu Eestis tehtud, aga ei ole kaa.