reede, november 24, 2006

The Spinster and Her Cat

Siga on ikka nii koom loom. Ja te küsite veel, kuidas stressipisik mulle külge ei hakka =)

Täna hommikul me kuulasime hambapesu taustaks ühte toredat plaati ja nots tantsis, uskuge või mitte. Hüppas niimoodi kalpsaki-kalpsaki paremale ja vasakule ja kablutas mööda vaipasid edasi-tagasi. Hästi naljakas ja armas oli vaadata.

Eile õhtul ma jälgisin teda, kui ta oma pesas magama jäi. Lamas külili, silmad hästi kõvasti kinni pigistatud, occasionally liigutas kõrvu. Silmitsesin oma väikest magavat põssat ja sain järsku aru, et ma ei tahagi enam kuhugi reisida ega vist isegi lühiajaliselt eriti kodust eemal viibida.

He loves me - I love him.
My piglet & me, we are a family unit =)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kindlasti täiesti asjatundmatu küsimus, aga kuidas siga puhtust peab? See tähendab, kas temaga käiakse jalutamas nagu koeraga? Või on tal kast nagu kassil?

Carry ütles ...

Alguses, kui notsik veel pisitillukene on, siis peab talle tuppa kassiliivakasti panema. Mõne kuu möödudes peaks ta juba oskama õues jalutamas käia nagu koerad. Iseenesest ei tule muidugi midagi, õpetama peab ka natuke. Aga kui kord asi selge, siis ei tee ta enam toidust ilma jätmise ähvardusel ka põrandale, nii et hästi peab puhtust. Paremini kui mina igatahes.