kolmapäev, oktoober 11, 2006

Väike tibu õpib hoolega. Eilse õhtu ja tänase hommikuga on ta juba omandanud oskuse vahet teha näopiimal, näoveel, öö- ja päevakreemil, ripsmetushil ja ripsmetushieemaldil. Mul on nüüd tualetti tehes isiklik abistaja. Muudkui hüüan, et "Miia, too palun näovesi ja natuke vatti!" ja tibu kohe jookseb.

Värvid õppisime ka ära patside abil. Need on meil tänase seisuga selged kogu vikerkaare ulatuses. Ja numbritegagi oli patsidest abi. Ütlesin Miisule, et patse on kokku 188 ja ta arvas, et oleks hea mõte need igaks juhuks uuesti üle loendada. Nüüd teame me mõlemad, et numbrid ühest kümneni lähevad nii: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 6, 8, 7, 6, 9

=)

Ja nagu sellest kõigest veel ühe päeva emotsioonideks vähe oleks, pani laps mu laulu sisse kah. Leelotas oma lapsekeeles midagi (eesti keeles ta ühe värvikireva laulu laulmiseks ju piisavalt sõnu ei tunne, nii et tuli juurde leiutada) ja vahele pistis vähemalt kolm korda minu nime. Ega ma muust muidugi aru ei saanud, aga oma nime tunnen ma ära küll =)
Nüüd ma elangi igavesti - laulu sees =)

2 kommentaari:

Ann ütles ...

Kevin küll väitis, et 1,2,3,5,4,8 ..., võite temaga vaielda, kui tahate. aga ta on juba nelja aastane, nii et ta teab paremini, eksju.

Carry ütles ...

Hihhiihh, paneme seminari püsti ve? ;)