neljapäev, oktoober 09, 2008

Ei mäletagi täpselt, milline oli esimene segamini aetud juppidest koosnev film, mis mind lummas ja millised lummavad mind siiani. Oli see nüüd Memento või ehk hoopis 21 grammi? Legendaarne Butterfly Effect tuli hiljem, seda ma mäletan.
Jupitatud linateostest rääkides on omaette klass need filmid, kus päris lõpus keeratakse veel kõik pea peale ka. Needless to say, meeldivad need mulle eriti. Kuidagi omane tundub. Sellesse gruppi kuulus ka paar õhtut tagasi vaatamas käidud Righteous Kill.
Küll hirmutati eelnevalt, et pidavat olema möga. Üks ja teine olevat käinud vaatamas ja leidnud, et ei kõlba. Veronts teadis pajatada, et Ameerikas olevat see film ülihalbu arvustusi saanud. Tema emale ka ei istunud see värk. Minule seevastu meeldis väga. Aga küllap on sellel filmil minu jaoks mõneti erinev tähendus...
Või siis lihtsalt keskmisele inimesele ei jõua point ja idee kohale. Aga nii ei tohi öelda, sest kõik need ülihalbade kommentaaride andjad võivad solvuda, ameeriklased ja muud. Pealegi, Verontsu ema näiteks pole ju keskpärane. Eks maitsete erinevus mängib ka oma rolli.

Aga seda olen ma suisa kohustatud mainima, et Al Pacino on endiselt ääretult šarmantne kuju, kortsudest hoolimata =)

6 kommentaari:

Tea ütles ...

Aga sa sellest mõneti erinevast tähendusest rääkida ei taha?

Anonüümne ütles ...

ma käisin eile seda filmi vaatamas ja mulle väga meeldis. hea kui peab kaasa mõtlema ja näitlejad on ikka väga head

Carry ütles ...

Ma lihtsalt tean, mis tunne see on, kui meelega halba teinud inimesed ei saa teenitud karistust, üldse mitte mingisugust karistust tegelikult.

Aga mul nii hea meel, et see film kellelegi veel korda läks.

Tea ütles ...

Sorry! :( Mul on lihtsalt naljakaid lugusid, kuidas mõni film on seotud hoopis muude juhustega. Mitte sisuliselt, vaid mingit kõrvaljada pidi. Ilmselt eeldasin midagi sarnast.

Aga filmi vaatan kindlasti. Sinu jutt oli inspireeriv ja ka seni nähtud kriitikas ei olnud midagi peletavat. :)

Anonüümne ütles ...

Siin kuidagi ka ei saanud haid arvustusi aga ma ei utle et hea voi halb on sest ise pole nainud.. lihtsalt kuulnud :) aga pidavat olema super heade naitlejate viimane pingutus millest on kahju sest need naitlejad on super duper :) saatsin uhe oma liikme suure raha eest siin esilinastusele kes tuli pettunult valja :( aga Im not saying anything :) kui teil Rocknrolla tuleb siis minge seda vaatama :) vaga kaiff film :D ja pineapple express on ka lahe :) ja kui kuskilt saate Napoleon Dynamite'i filmi osta voi laenutada siis saate ka naerda :) MUSIDD!!! :) XXX

Carry ütles ...

Oi jeerum-jeerum. Eks ma üritan meelde jätta. Mul on sahtlis pikk nimekiri igast filmidest, mida tahan näha. P kunagi lubas midagi plaadi pääle kõrvetada, aga tal on nüüd ju kool ja kökimöki...