neljapäev, oktoober 04, 2007

Manjaana

Te ise jääksite ka tööle kolm tundi hiljaks, kui hommikul päike nii kaunilt paistaks ja automakis mängiksid vaheldumisi The Bravery kaks plaati, mis on mõlemad peaaegu sama head kui uus Bono Luxus kohuke =)

Kui Kristiines pakkusid pooleldi värviliseks tõmbunud puud täna päikeselise päeva puhul lihtsalt kena vaatepilti, siis Nõmmele oleks pidanud suisa mingid jäädvustamisaparaadid kaasa võtma. Kahju ainult, et nende pisikeste tänavate peal igalpool koguaeg pimedad ristmikud on, nii et nurga tagant peab autoga välja "roomama". Oleks vaja üht kena põlispuudega ääristatud alleed, mida mööda head muusikat kuulates tuhiseda. Sellist, nagu Rapla/Kehtna kandis. Vana-Vigalas tean ka üht majesteetlikku alleed, aga too asub kahjuks eramaa peal ja niisama heast peast ei lähe ju teisi segama siis, kui endal tuju tuleb.
Sügisese Vallikraavi tänavaga Tartus ei anna aga miskit võrrelda - see on kõige ilusam sügis, mida minu silmad näinud on. Oli neli aastat ja ilmselt on siiani, kui nende puudega vahepeal midagi juhtunud pole.

Ja selle tööle hilinemisega, sellega on nii, et mul oli kõik töö tehtud. Ausalt. Layla päris ka eile õhtul tööpäeva lõpus imestunult, et "tööajast vaatad Seksi ja linna või?". Vaatasin jah, sest mul oli selle päeva toimetustega kõik korras. Täna oleks pidanud inimestele tunnistusi hakkama koju saatma, aga ma pakun, et nad väga ei nuta, kui nad need tunnistused homse asemel hoopis ülehomme kätte saavad. Kuda see eesti vanasõna nüüd käiski, et... ülehomseid toimetusi ära tiri tänasesse...

;)

Kommentaare ei ole: