kolmapäev, oktoober 03, 2007

See ainus töö, mis toidab

Eile õhtul poes kohukeseleti ääres igavledes avastasin äkki oma suureks rõõmuks, et Bono Luxus sarjas on välja lastud uus toode - maapähklitega kohuke =D
Kuna maapähklid on minu nõrkus, ladusin neid kohukesi mitu tükki korvi ja koju jõudes pistsin viivitamatult nahka. Maitsesid superhästi! Järgmisel korral võtan kohe peoga neid sealt aluse pealt.

Üks leiva/saia peale määrimise uudis on ka - soomlaste Keijul on uudistoode nimega Camelina. Tegemist on küll margariiniga, aga ma isiklikult eelistangi või asemel margariini. Igatahes on too Camelina niivõrd hea maitsega, et muudab ka kõige tavalisema leivaviilu hõrgutiseks. Ja ühe vastiku linaseemnesepiku muutis täiesti söödavaks. Kui pakendit uskuda, on see veel tervislik ka, nii et...

Kommentaare ei ole: