laupäev, aprill 07, 2007

Meie Püha Õhtusöömaaeg koosnes mereannipastast ja ohtrast Kill Billist. Muide, seekordsel vaatamisel panin tähele, et Tarantinogi kasutab oma filmis paaniflööti, nii et paaniflöödi mittesallijad, kobisemine jätta! Aga see panflute flowchart, mis Konnal Orkutis üleval ripub, on ikkagi üks parim tükk huumorit, mille otsa ma oma elus olen koperdanud =P
Konn, ole inimene, luba mul neile siia link üles panna =)

Konna lahkel loal: http://www.toothpastefordinner.com/020605/panflute-flowchart.gif

Aga seoses Kill Bill 2-ga ka üks palve. Et kui keegi on kusagil vilksamisigi näinud ringi kondamas Chingon`i lugu Fideo del Oeste, siis ma olen valmis paljukski, et seda omale saada. Mingile diilile ikka jõuame ;)
Chingon on Robert Rodriguezi asutatud bänd, mille vähemalt kaks lugu (need, mida ma hetkel tean) on niivõrd head, et säilitavad kuulatavuse ka siis, kui neid on kordamööda kuus või seitse korda käiatud.

Ja Tallinna siluett on laupäeva hommikuti kella kaheksa ja üheksa vahel jätkuvalt kaunis. Seekord siis vaadelduna Pirita teelt.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sirutasin käe plaadiriiulisse, aga paraku jäi näppu ainult Kill Bill 1 soundtrack ja üks teine album, kus Chingónilt vaid lugu "Malaguena Salerosa"... :)

Carry ütles ...

Malaguena Salerosa oligi too teine mainitud lugudest! =P

Martin ütles ...

luba antud. paaniflõõt on aga siiski üks halvimaid asju, mis muusikariistade ajaloos on juhtunud, ning olgugi, et mulle see konkreetne koht ei meenu julgen ma arvata, et tarrantinol oli paaniflööte oma filmi heliribale sobitades mõõdukalt kuratlik irve näos.

konn

Carry ütles ...

Ei olnud tal mingit irvet. See lugu sobis sellesse kohta nagu võisilm pudru sisse. Nimeks on tol lool The Lonely Shepherd, võid tõmmata kusagilt ja kuulata, raudselt tuleb meelde. Seda on paljud esitanud, aga kuna paaniflöödiga ei anna eriti improviseerida, siis lõpptulemus on ikka kergesti äratuntav.

Anonüümne ütles ...

Ma ei tea kas sa said juba Chingóni - Fideo Del Oeste, aga mul on ta olemas . Nii et kui on soovi anna teada :))

Carry ütles ...

=)

Ei, mul ei ole seda veel. Me ootame ikka veel, et herr Rodriguez suvatseks meile vähemasti selle loo sõnad saata. Sealmaal oleme.

Ütle oma tingumused.

Anonüümne ütles ...

tingimusi pole
ivotumm@hotmail.com

Carry ütles ...

Correct me if I`m mistaken, aga kas Kaido meiliaadress, milleks on ivotumm ei peaks tekitama kahtlusi...?

Anonüümne ütles ...

:)))) ausalt ei peaks see ju messengeri adre ning hüüdnimedest kokku pandud. ma või töö maili ka anda aga ma kardan et sealt kaudu on raske musa saata. või ütle kuhu ma selle üles panen et sa saaksid alla tõmmata. on olemas pea terve plaat

Carry ütles ...

Issake, terve plaat. Oot, kohe. Kohe, kohe ma teen nii, et on.

Järsku hakkas kiire inimesel.

Unknown ütles ...

:D

anonüümne agentuur...