pühapäev, aprill 15, 2007

Kursaõe jubileum oli. Tartus. Veendusin taas kord, et ilusama vaatega restorani kui Atlantis ikka annab Eestimaalt otsida. Pärast söömingut läksime edasi Atlantise ööklubi ossa, mille vaate kohta kahjuks sama öelda ei saa. Terve klubi pääle oligi ainult maksimum kolm meesterahvast (v.a. meie seltskonna omad), kellega oleks tantsule läinud. Ja üks neist kolmest oli ka fotograaf, nii et. Õnneks ei tulnud mind keegi tantsule kutsuma ka. Too Audrey Hepburn meets Jackie Kennedy stiilis kleit oli ilmselgelt liiga ekstravagantne. Vaadati palju, aga juurde tulla ei söandanud keegi. Neoontuledes siniseks värvuvate nabapluusidega tibinad läksid palju etemini peale =)
Vähemasti oli sisekujundust sellest ajast alates, kui ma seal kunagi esimestel kursustel hausipidudel käisin, mõnusamaks/fancymaks ümber tehtud, nii et sai poste ja seinatapeedi mustrit imetleda. Ja loomulikult tantsida. 90`ndaid lasti ja ma ei surnudki ära. Modern Talkingut sealjuures mitte üks kord! Vedas mul.

Piisavalt lahe oli ka tänane pikk jalutuskäik klassikaaslastega Emajõe ümbruses ja Tartu Botaanikaaias, kust me igasugu veidrate ja veel veidramate nimetustega taimi avastasime. Terve aasta sport sai tehtud. Üks asi jälle kaelast ära.

Kommentaare ei ole: