pühapäev, märts 11, 2007

-"No regrets, ok?"
-"No regrets."
-"It`s a nice feeling, isn`t it?"
-"Yeah!"

Anthony Hopkinsist me ei räägigi, aga filmis Meet Joe Black on veel üks näitleja, kes võib mängida ükskõik, keda ja ikka olla selles rollis suurepärane. Brad Pitt võib kehastada padunarkarit, Surma või keda iganes, ikka kukub see tal välja just täpselt nii, nagu oleks ta eluaeg just täpselt selle osa tarbeks harjutanud. Sama lugu on ka näiteks Leonardo Di Caprioga (Basketball Diaries, The Beach, Catch Me If You Can, etc). Igaks juhuks mainin ära, et mehena ei imponeeri mulle neist kumbki. Lihtsalt ei meeldi ja kõik. Aga näitlejatena on nad vaieldamatult priimad. Või soovib ehk keegi vaielda?

Minu "teen, mida tahan"-nädalavahetus kulgeb nüüd edasi The Streets-i kuulamise rütmis, teile aga head pidu ja head ööd! =)

10 kommentaari:

Unknown ütles ...

On veel üks näitleja, keda olen tähele pannud tohutu ampluaa diapasooni poolest. Ta on mänginud (kronoloogilises järjekorras, tagant ette) investeerimispankurit, elukutselist poksijat, inglise laevastiku kaptenit, hullu matemaatikut, antiikaja võitlejat, pantvangivabastajat ja kompleksidega advokaati. Ra alati uskumatult usutavalt, vaatamata rollide vastandlikusele. Russell.

whichwayisthetoilet ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
whichwayisthetoilet ütles ...

ma olen kaua juba mõelnud, et miks leonardot niimoodi alahinnatakse. kus on tema oscar??? tõeliselt hea näitleja tõesti.

rääkides mehena meeldimisest, siis nad mõlemad on mulle juba teismeeast alates meeldinud, russell ja leonardo siis :D

Carry ütles ...

Kui ma nüüd mõtlema hakkan, on Jaagul vist õigus: olen näinud nii investeerimispankurit, elukutselist poksijat, kaptenit, antiikaja võitlejat kui ka vist (ma kordan - VIST) kolme ülejäänut ning tulemusega täitsa rahul. Küll aga ei unusta ma Russelli vaadates kunagi ära, et tegemist on selle konkreetse näitlejaga. Pitt mängis eile õhtul Surma jällegi niimoodi, et minul läks küll vahepeal meelest ära, et oo, prääd pitt on telekas. See jura, mida ta silmadega tehtud oli, mõjus muidugi üleeluhästi, aga tema oskus kujutada inimest, kes teeb midagi oma elus esmakordselt (maapähklivõi, noa ja kahvliga söömine, suudlus), oli esmaklassiline.

Oscaritest rääkides: ma ei ole väga teadlik tegelikult, mille alusel neid välja jagatakse. Kas seal taga ka ehk mingid kassamüüginumbrid ei ole? After all, Meryl Streepil on vaid kaks Oscarit ja üks Emmy ning tema on olnud näitlejana (ja veel millise näitlejana) tegev juba ligi kolmkümmend aastat.

Anonüümne ütles ...

on üks mees, kes on täiesti ülatamatu, kui tuleb mängida täiesti erinevaid rolle - kevin spacey. ta võib kehastada 80-aastast vanurit ja 30-aastast playboyd ja kui te ei teaks, et on sama inimene, te ei saaks arugi

Carry ütles ...

80-aastaste vanurite etendamisel tuleb mängu kindlasti ka grimm. See on umbes sama, et kui ma ei teaks, et Eddie Murphy filmis The Nutty Professor seitset erinevat rolli kehastab, siis ma ei tuleks selle peale eriti ruttu, kuna ta on grimmiga nii hästi ära peidetud ja rõivastega maskeeritud.

Anonüümne ütles ...

mkmm... spacey suudab kõike ka ilma erilise grimmita, ta suudab meeletult hästi häält, nägu ja kehahoiakut moonutada

Carry ütles ...

Jätan Spacey meelde ja luban sulle pühalikult, et järgmisel korral, kui videolevist filmi valin, siis vähimagi võimaluse korral valin midagi Spaceyga.

Marca ütles ...

Brad Pitt jaa. Ma ei saa aru, miks teda üldse mõnikord Hollywoodi ilusaks poisiks peetakse. Mul ei tulegi eriti ette rolle, kus ta vaid ilus poiss oleks olnud. No "California" ja "12 Monkeys" jäävad ilusast ikka väga kaugele.
Russell ja Leonardo pole mulle veel erilist muljet jätnud.
Kevin Spacey kohta võin öelda järgmise äärmiselt häiriva seiga, et kui ta "Seven"is jõhkrat sarimõrvarit mängis, siis ma lausa armusin temasse - ta oli oma külmuses ja intelligentsis kuidagi eriti võluv. See on muidu väga kole film, aga hea.Brad Pitt mängib ka seal. Ma muidu hea meelega nii räigeid asju ei vaata, kuid see film pani ennast vaatama, mitte küll võikate stseenide vaid mõtte pärast. Magada ta hästi ei lase, aga ka mitte koshmaaride vaid kummitama jääva idee pärast.

Carry ütles ...

Mul oli Spacey`ga Sevenis sama asi. Ära ei armunud, küll aga imetlesin teda + tegelaskuju suu ammuli. Peaks hakkama rohkem tähelepanu pöörama sellele, kes käsikirjad kirjutab ja kes nendest filmid kokku traageldab.