esmaspäev, jaanuar 01, 2007

Uiuiui. 6 tibi + Irish Car Bomb = helluva aastavahetus. Mitte et ükski meist seda kokteili edaspidi kellelegi soovitaks, kaugel sellest. Retseptis oli nimelt kirjas, et maitseb nagu shokolaadipiim, aga shokolaadipiima rüübates inimesed vaevalt et selliseid nägusid teevad. Nii testgrupp kui kontrollgrupp jõudsid ühisele järeldusele, et viski pole pisikeste tüdrukute jook.

Lüürilise kõrvalepõikena olgu mainitud, et juba kuuendat aastat järjest (ehk siis alates selle kokteili avastamise hetkest) soovitan mina idioodi järjekindlusega juua Long Island Ice Tea`d. Ja veel parem, kui te suudate selle muundada Italian Ice Tea`ks. Maitseb mõnna ja paneb naeratama.

Keskkööl siirdusime Prive-sse, kus ootas ees rõõmus üllatus. Kohal olid muuhulgas ka Hed Kandi tiidžeid, kes korraldasid sel korral tervelt neli ja pool korda parema seti, kui viimane Hed Kandi oma oli. Ja see ei tundunud parem sugugi mitte sellepärast, et ma kolme tunni jooksul kolm Long Islandit ära hävitasin. Sugugi mitte. Täiesti aus sett oli.

Kusagil piu lõpupoole, kui mu tantsimise igiliikur kohe kuidagi seisma ei tahtnud jääda, jõudsin lõpuks tõdemusele, et kõige õigem oleks vist asutada mingi Carry`s Boot Camp, kus kari tantsuhaigeid saavad kokku ja siis vihutakse ilma puhkepausideta kuus tundi jutti hüpelda ja karata ja kätega vehkida. Loodan südamest, et mõni seekordsetest piukaaslastest minuga ikka veel kunagi tantsulkale julgeb tulla. Tough luck, kui tantsimine juhtub olema üks meelistegevustest.

Aga igatahes väga lõbus aastavahetus oli. Aitäh kõigile viiele tshikile ja eriti soojenduspeo korteri perenaisele, kes praadis maailma maitsvamaid kanapalle =D

KOR-RA-TA! KOR-RA-TA! KOR-RA-TA!

=D

Kommentaare ei ole: