esmaspäev, aprill 03, 2006

Mulle tundub, et mõned inimesed lasevad end igast kõrvalistest asjadest liialt iisisti häirida. Näiteks rämpspostist. Kui mitu korda veel pean ma kuulma postkastide juurest kostuvat hala a la "Mida v.... nad siia jälle toppinud on? Ma ju PANIN kleepeka kasti peale, IKKA topivad igast prahti". Njahh. Vaadake, kulla kaaskodanikud, see on nii mõttetu asi, et ma ei saa aru, miks te üldse vaevute selle peale mõtlema, saati siis veel vihastuma või selliseid roppusi kirjakandja suunas saatma, nagu minu maja korter nr. 2 elanik paar nädalat tagasi. Kui te olete postkasti peale kleepeka pannud, eksole, ja vastavatesse instantsidesse ka palve esitanud, aga rämps ikka edasi saabub, siis pole ju teil enam midagi peale hakata. Kui te just uuelaadset kohtucase`i ei soovi avada või riigikokku kandideerida ja vastavasisulisi seadusemuudatusi läbi pushida.

Mida sa vigised seal postkasti juures? Sinust kahe sammu kaugusel asub sinna spetsiaalselt rämpsposti tarbeks paigutatud prügikast. Kasuta seda otstarbekalt! Ma ei saagi aru, MIS sind täpselt vaevab? Kui see, et liiga palju puid sureb, siis well... kui need puud sind niiväga muretsema panevad, siis do sth. about it. Ahelda ennast mõne rämsposti trükkiva trükikoja paberilõikumisliini külge, kutsu aakaa kohale ja protesteeri valjul häälel.

Ah et sind häirib hoopis asjaolu, et SINU postkasti täidetakse sulle ebavajalikuga ja SINA, vaeseke, oled sunnitud seda siis tühjendama. Jah, muidugi, ma mõistan sind täiesti - sul on ju NIIGI kiire.

Aga võibolla pelgad sa sisimas hoopis, et mõni neist T-Marketi, Hobby Halli, Odav Aken vms. pakkumistest sulle kogemata silma jääb ja sina, selgrootu inimeseloom, raiskad oma vaevaga teenitud raha. Understood, kõigil meil on omad foobiad. Aga sellepärast, et SINA oled kergesti mõjutatav, pole veel vaja postiljoni sõimata!

4 kommentaari:

Ann ütles ...

tundub, et inimeseloom on juba kord nii ehitatud, et lihtsalt peab kedagi sõimama. üks sõimab, et postiljonid toovad rämpsposti, teine sõimab seda, et rämpsposti prügikast ajab alati üle ääre (või mis iganes põhjusel), kolmas sõimab, et teised sõimavad. peaasi, et sõimata saaks :)

Carry ütles ...

Mina sõiman ka vahetevahel. Mõttes oma meest näiteks =P Aga sind, päikesepaiste, ei kujuta ma küll elusees ette kedagi sõimamas =)

Ann ütles ...

oi kuidas veel sõiman :) töökaaslaste käest võid küsida, kuidas ma salamisi oma kliente kirun. ja siis ma kirun veel eesti ajalehti kogu aeg, näiteks seda, kuidas kõik sellest linnugripist jahuvad ja paanitsevad ja nii igaks juhuks apteegi rohtudest tühjaks ostavad.

Carry ütles ...

Linnugripi-paanika on nõmekas jahh. Igasugune ülepaanitsemine on üleüldse mõttetu. Aga sellised paanitsejad ongi vist need inimesed, kes laevahuku ajal oma otsa leiavad...