esmaspäev, mai 14, 2007

Mul ei ole aega uut blogi sissekannet kirjutada, kuna muude tööde-tegemiste kõrvalt tõlgin ka tiigrile eelmist sissekannet inglismannide keelde. Avaldas soovi lugeda. Et tema tahab ka osa saada sellest, mis mulle meeldib. Ütlesin küll, et mees, õpi eesti keel selgeks, aga ega see nii ruttu ei käi. Kõik meie kaksteist kuud on tal küll juba peas (siinkohal tervitused Epule!), aga blogi lugemiseks sellest vist palju kasu pole =)

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sa ei istu nüüd ometi Londonis oma Tiigri juures? Või istud? Ma tulen viimasel mail, kas ma toon Sulle musta leiba ja kaerahelbeid?

Segasumma Saara ütles ...

Tere, ma küll täiesti teemaväliselt, aga delfi blogis üks postitaja nimega matuu ( http://blog.delfi.ee/user/3321 ) on juba vähemalt kolme sinu teksti enda omade pähe kasutanud ja ilmselt on neid veelgi, mis sealt tegelikult sulle kuuluvad, aga sinna tema nime all on kantud. Kas sina oledki see matuu, või ta siis kasutab armutult sinu mõtteid enda omadena ära. Kui huvitab oma mõtteid Madise nime alt leida, siis võid ise oma silmaga ka üle vaadata. (Et mitu tema postitust seal tegelikult sulle kuuluvad.)

Hakkasin tema postituste algupärasid uurima pärast Nele (nelladella) postituse süümepiinatut kasutamist tema poolt täna hommikul.

Segasumma Saara ütles ...

Ohh, kahjuks ta kukkus neid innukalt kustutama nüüd, kui sai aru, et on paljastatud.

google'i puhvritesse vaid jäänud need tal nüüd veel.

Meie kirju elu internetis.

Anonüümne ütles ...

daki omasid ka nt, ma pakun, et tal pole ühtki originaalset postitust

Anonüümne ütles ...

ohh surfasin seal natuke ringi ja leidsin, et tegemmist on ta on patolooogilise juhtumiga, seal pole vist ühtki originaalset mõtet. nt http://blog.delfi.ee/node/11815 belongs to carry

Carry ütles ...

Ei ole Londonis. Nüüd olen kodus juba. Aga kell on pool viis hommikul ja me oleme peaaegu 12 tundi jutti chattinud. Vahepeal käisin seaga õues ka. Ja külmutuskapi juures. Nii et musta leiba ja kaerahelbeid pole vaja, nõu aga see-eest kuluks küll marjaks ära.

Anonüümne ütles ...

aitäh tervituste eest, kallike! ;)
Kas Verontsu saatis sulle selle pildi, mis meist Pangea-s (see oli see klubi,kus meie armas Franklin oli) tehti ?

Carry ütles ...

Äi veel, aga küll ta jõuab. Lisaks nendele tahan ma veel ka kõikides teistes klubides tehtud fotosid. Ahne olen =)
Londonparties.cu.uk-il on keegi tshekkamas käinud?

Anonüümne ütles ...

Mis päeva ja mis kohta peaks vaatama?

Carry ütles ...

Oi, Liia, ma ei pidanud silmas seda, et kõik blogi lugejad peaksid nüüd kibekähku minema meie peopilte vaatama. See küsimus oli suunatud Epule, et ega tema, Veronts või keegi teine pole meist fotosid avastanud =)

Aga mina leidsin Café de Paris 5. mai alt ühe peris armsa foto, kus me kolmekesi peal. Seal on mu uued kõrvarõngad ka täitsa paista, nii et kui muud põnevat teha pole, võid ju vaadata =)