pühapäev, jaanuar 14, 2007

Selle asjaga on nüüd nii, et mina sain selle Olarinho käest ja Olarinho sai internetist. Ja seda tõepoolest ei ole sobilik liiga noorte inimestega koos vaadata. Ühtlasi riivab see kindlasti kõrva neil, kelle jaoks Gailit, Under ja ülejäänud seltskond on püha. Ja neil ka, kellele ei meeldi ropendavad noored. Moraalijüngritel ei soovita vaadata. Ja neil ka mitte, kes minu peale pärast vimma hakkavad kandma selle eest, et ma selle lingi siia üles panin.

To cut the long story short – see ongi see lühifilm, mille pärast Kinobuss saare päält minema aeti.

www.hot.ee/tulnukas2006/

Kui keegi arvab, et selliseid tegelasi Eestis tegelikult ei leidu, siis leidub ikka küll. Ausõna leidub, ma olen isegi pikemalt kokku puutunud taolistega. Võin maakaardi peale punased laigud joonistada paikadesse, kus nende kontsentratsioon suurim =)

Issanda loomaaed annab jätkuvalt ainest =)

4 kommentaari:

mnjah ütles ...

Mina sain filmi vaadates aru, millest paljud tänapäeva noored mehepojad ima on jäänud - ühest korralikust obadusest labidaga vast pead :-)

Carry ütles ...

Ühinen sinu arusaamisega ja lähen täna peale tööpäeva lõppu kohe poest labidat hankima =)

Anonüümne ütles ...

Aus realism. Kõik Dostojevski kummardajad peaks küll sillas olema. :p

Ann ütles ...

eriti tore oli see, et kohe pärast seda, kui see film mul lodjakinos vaadatud sai, astusin lodjalt maha ja kohtasin juba 10 meetri pärast täpselt samasuguseid tegelasi tänaval. see oli päris naljakas.