laupäev, detsember 23, 2006

Küsimus suurele ringile: kas keegi veel peale minu on saanud juba mitmendat aastat järjest Ken-Martti Vaherilt jõulukaardi?

Kuidagi kummaline. Ma ei ole teda kunagi valinud, klubis pole ma temaga jalga keerutamas käinud, Orkutis sõpsiks pole lisanud, rate.ee-s pole tema pilte hinnanud =D Miks saadab noormees nimega Ken-Martti mulle jõulukaarte?

Nii palju küsimusi, kuid vastust ei ühtegi. Või siiski...? Küllap saadab Kennukene mulle jõulukaarti ja uueaastatervitusi sel lihtsal põhjusel, et ta ei tea, millal minu sünnipäev on. Kui ta teaks, saadaks ta hoopis sünnipäevaõnnitlusi.

Kulla Ken-Martti! Minu sünnipäev on veebruarikuu seitsmeteistkümnendamal pääval. Nüüd sa siis tead. Ja kuna sa oma aadressi ümbriku tagaküljele unustasid kirjutada, siis hääd jõulu sullegi!

4 kommentaari:

Olev ütles ...

Mulle saadab Tõnis Palts pidevalt kaarte, seekord: «Lumiseid jõule, "valget" poliitikat ning õnnelikku uut aastat!
Teie linnapea 2001, 2004-2005»
Paar päeva tagasi tuli kaart ka perekond "tainastelt"

Anonüümne ütles ...

vaher on ju sinu koolivend, äkki sellepärast saadabki :)

Anonüümne ütles ...

Ken-Martilt mitte, küll aga laekus meie kodusesse postkasti kaunis kaart Taavi Veskimägilt. Pole samuti au tunda seda kodanikku. :))

Carry ütles ...

Rääkides inimestest, keda me ei tunne, siis mina mõtlen, et kui Dr. House oleks päris, siis tema võiks küll mulle jõulukaardi saata, sellise otsast otsani hunnitut sarkasmi täis =)

Tegelaskuju kõigest, taas, ma tean...