reede, detsember 15, 2006

Üks minu õpilastest soovitas vaadata teleseriaali Dr. House. Arvas, et mulle kindlasti meeldiks. "Jah, muidugi viitsin ma hakata vaatama veel üht seriaali lisaks nendele, mida juba praegu jälgin ja mis on ka väga head," vastasin ma talle.
Nädal tagasi Cinemaniat oodates sattusin aga kogemata soovitatud seriaali lõppu nägema ning olin positiivselt üllatatud.

Peategelane on oma mitte just erilisest sümpaatsusest hoolimata vägagi sümpaatne. Ja see lohutav trip-hopi pala, mis tunnusmuusikaks kõlab, võitis kah südame.
Uued situatsioonid, hea näitlejatöö ka kõrvalosatäitjatelt. Täiesti ostetav asi. Üks tund minu nädalast läheb jälle...

***

Tõe huvides on väga oluline ära märkida, et lugu, mida mina silmas pean, ei ole Massive Attack`i Teardrop, vaid hoopis spetsiaalselt mõnedes "teistes" riikides (väljaspool Ameerikat) näidatavate Dr. House`i osade jaoks loodu.

Rokkstaariga meil juba oli sõbralik vaidlus: tema ütles, et kle, blondi, see on ju Teardrop, mina vastu, et löö või maha, aga ei ole nohh. Ja kumbki oma arvamusest ei taganenud kah. Wikipedia päästis. Internet on ikka üks tore asi.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma kusagilt hiljuti lugesin, et nii massive attack kui portishead pidavat vihkama neile külge kleebitavat trip-hopi silti. nii tõehuvides. ja kui juba jutt sinna läks, siis house'st midagi teadmata konstanteerin, et teardrop on superlugu.

Carry ütles ...

Ei-ei-ei-ei-ei-ei, ega sa nüüd ometi tahtnud öelda, et Teardrop house`i alla kuulub? =/

Ei kuulu ju. Ja kuidas lugupeetud Massive Attack & Portishead ise end liigitavad?

Anonüümne ütles ...

"Kvaliteetseriaalis Dr.House kõlavast Massive Attacki loost mitte midagi teadva inimesena tahan siiski konstanteerida, et Teardrop on lugu, mis mulle väga meeldib" :)

aga ma tõesti ei tea, kuidas nad end liigitavad, ma lihtsalt lugesin, et neile ei meeldi, kui neid trip-hopina liigitatakse. ilmselt häiris neid ennekõike termini narkohõngulisus.

Anonüümne ütles ...

Dr. House on üks pagana lahe sari. Minu arvates üks parimaid, mida Eesti telekanalid näitavad.

Carry ütles ...

Vbla tõesti on nad kas narko vastased või leiavad lihtsalt, et on targem end sellisest mainest puhtana hoida...