pühapäev, detsember 24, 2006

Hõu-hõu-hõu!!!

Selle asemel, et saata laiali meeletu kogus Hoops`i ja YoYo e-kaarte (te teate, mida peab tegema, saamaks teada, kes need veel on), otsustasin oma jõulusoovid teile siia kirja panna. Sest see peotäis inimesi, kes ei loe eestikeelset teksti või ei oma internetis käimise oskust, on oma kaardid juba kätte saanud.

Nii.

Paljud kisavad, et jõulud on kole aeg, sest peab kohustuslikke kingitusi tegema. Ma keeraksin selle väite natuke kummuli ning ütleksin, et jõulud on tore aeg, sest enamusel tagasihoidlikest eestlastest, kel muidu puudub ettekääne või ajaline ressurss selleks, et oma kallitele kinke valmistada, on jõulude ajal vähemalt üks neist olemas.

Aga kõige suurema kingi saame me teha iseendile. Kinkida endale jõuludeks südamerahu ja olla koos mõnusate inimestega. Kui vähegi võimalik. Tsiteerides minu musta venda: I don`t celebrate the religion but it is a great opportunity to hang out with family and friends and reflect on 2006.

Minu soov on, et teil kõigil oleks jõulude ajal keegi sama armas kaisutamiseks ja koos jõulupuu ümber ajamiseks, nagu minul. Olgu ta siis roosa või sinine või kasvõi neoonroheline =)

Vahvaid jõulupühi, ruikk-brögönökk-ruikk!!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Häid jõulusid sulle!

Muide, mida sa oma roosale sõbrale kinkisid? Sedasama, mis reklaamis?

"Ooo! Talvekartulid!" :D

Pagana nunnu reklaam :)

Carry ütles ...

Mina kinkisin oma tibunotsule jogurtitropsid. Need on äste nämmad ja ei riku kikusid.

Aga vanaema käest sai siga talvepirnid, kenasti pakitud ja puha =)