laupäev, oktoober 21, 2006

Reedel vastu laupäeva käisime Hed Kandi peol. Kui raadiost kuulates on see tõsiselt hea, siis selle bräni dj-dega ühes ruumis olles on see... tõsiselt hea =) Valgustaja pingutas natuke üle, sest igasugused sähvakad ja muud efektid hakkasid juba vaikselt muusikat tapma. Peo efekti tapsid veidike veel ka ärahellitatud jõmpsikad, kes arvasid, et neile on kõik lubatud ja tundsid ennast "täitsa vabalt" selle väljendi kehvas tähenduses. Mina tantsin ka reeglina nagu metslane, kui ma hoogu lähen, aga ma ei maandu kellelgi küünarnukiga kuklas.

Ja iga jumala kord, kui tantsupõrandale saabub keegi tegelane, kellel on käes ääreni täis kokteiliklaas või näppude vahel põlev sigaret, millega ta muusika taktis go-go girlilikke liigutusi teeb, tahaks omada võimet tinistada nagu üks lasteraamatute tegelane Viplala. Ja oleks siis, et nad seal niisama tantsivad oma jookide ja suitsudega. Ei ole ju! Miks ma pean omal mitu korda peo jooksul mingit liga käsivarre pealt maha nühkima või tundma, et ai-ai, jälle sain kõrvetada? Inimesed! See on elementaarne viisakus kaaspidutsejate vastu, et ei ronita jookide ja suitsudega tantsupõrandale! Isegi kui klaas on pooltäis, eksisteerib võimalus, et keegi müksab kedagi ja jook kukub põrandale, nii et peab jälle tantsimise asemel siirduma omal kilde saapatalla alt välja koukima. On VAJA ronida sinna põrandale selleks ajaks, kui jooki luristad või? Okei, ma saan aru, sul on janu. Aga mina olen hea peo puhul 7 tundi ilma joogita järjest rassinud, lihtsalt sellepärast, et ei raatsinud selle hea mussi keskelt ära minna. Think about it: kas sa lähed sinna peole joogi või muusika pärast? Ja kui muss on kehv ja vastus oleks, et "pigem joogi pärast", siis what the hell r u doing on the dancefloor?

God dammit nagu. Ja nendest inimestest, kes suitsudega tihedasti täistuubitud tantsupõrandale ronivad ja arvavad, et see on täiesti okei, vot nendest inimestest ma otsustan praegu mitte üldsegi rääkida, sest siit tuleks vist küll aint roppu sõimu =)

Minu arusaamise järgi on ka klubis olemas mingi elementaarne eetikakoodeks. Seega võtsin nõuks käituda mulle joogi peale ajajatega ja mulle orjamärke külge põletavate isikutega samamoodi nagu nende suvaliste tundmatute meesterahvastega, kes arvavad, et kui tibil on seelik seljas, tähendab - tuleb tagumikku näppida. I give myself the right to become moderately violent.

Õnneks oli seal ka silmapaistvalt toredaid inimesi. Näiteks need kaks sõbralikku neiut, kellega me vetsujärjekorras passisime. Natuke aega. Sest üsna kohe otsustasime hoopis meeste veetsee hõivata. Ma küll hoiatasin ette, et pidin Tartus Club Tallinnas sellise asja eest ükskord turvamehelt peaaegu sõimata saama, aga mõte pool tundi naiste vetsujärjekorras passimisest ei tundunud ka just kuigi ahvatlev. Well, nagu elus ikka, leiavad head ideed järgijaid, nii et mõne aja pärast oli ka meeste veetsee ukse taha moodustunud järjekord nii mees- kui naissoost isikutest =)

Ja kes kurat üldse paneb klubi püsti ja ehitab sinna ainult kaks wc-d, ühe naistele ja teise meestele, kusjuures mõlemad on ühes mõõdus? Iga tola teab, et naistel läheb vetsus poole kauem aega. See "poole kauem" on aritmeetiline keskmine, sest kui tavaelus võib minna sama kaua, siis klubis läheb ikka kaks korda kauem, sest enamusel on näos meik, mis vajab kohendamist. Niisiis. Kui te veel mingeid klubisid teete, siis palun arvestage sellega, sest mina olen küll kuulnud pealt, kuidas kaks neidu arutasid, millisele peole minna ning arvestasid ühe klubi edetabelist kohe välja, kuna "seal on kempsus sellised sabad ju".

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kuidas sellesse ebaõiglusse suhtuda, et mehed saavad rahulduse enne naisi (jutt seksuaalset-laadi-rahuldusest)?Ja siis peavad naiste rahulolematusega arvestama. Protestime?m

Carry ütles ...

Vabandage, aga ma ei saa teie probleemipüstitusele täpselt pihta. Esteks ei tea ma, kas lugupeetud kommenteerija nimega "m" on mees- või naissoost, nii et ei saa aru, kumba sugupoolt te mässama õhutate =)

Ma oma mätta otsast võin seda öelda, et mina mässan alati, kui ma ei saa midagi, mis on õigusega minu =P

Anonüümne ütles ...

Oi, minu viga (kuigi, see ei tohiks muuta selle teema käsitlemist-või eksin ma?), m nagu mees.Pealegi,mässuga ei tee siin midagi.Probleem(õnnelik, kui pole kokku puutunud..)on ju päris selgelt sõnastatud.

Carry ütles ...

Hmm... ma siiski ei saa päris täpselt aru, mida minult oodatakse. Minu arust peaks 26-ndaks oktoobriks 2006 olema arukamale poolele elanikkonnast selgemast selgem, et rahuldamata naisterahvas pole kellegi jaoks tore nähtus =P

Ma ei ole mingi riiukukk, aga see on lihtsalt meesterahvale endale kasulik, kui ta ka oma naispoole eest hoolitseb. Pisike investeering toob kuhjaga tagasi! ;)