teisipäev, oktoober 24, 2006

Nüüd ma siis tean, kes ma olen. "Ajast ja trendidest mahajäänud ullike". Vähemalt nii iseloomustab mind ja minusuguseid viimase Eesti Ekspressi Areen. Nende arvates on Hed Kandi "kõige vaimuvaesema suuna ning olemusega hüpperkommerts klubimuusika bränd maailmas", Hed Kandi visuaal aga "kõige maitsetuma välimusega", kuna "selle moodustavad ainult kokse imevad bikiinides ülibeibed".

Ja mina veel mõtlesin, et teab, kas on mõtet siin blogis Hed Kandit kiita, et kui ma hakkan pikalt-laialt jutustama, kuidas ma aasta aega järjest nädalavahetustel õhtuti Birminghami Galaxy`st selle shows`id ja järgneva nädala jooksul nende lindistusi kuulasin, võib mõni mõelda, et üritan meelega rõhutada, kui trendikas ma ikka olen. Aga nüüd tuleb välja, et Hed Kandi on hoopis "ajast ja trendist maas". No näed, vedas mul.

=P

Njaa, selle vahega, et alustades Inglismaast, lõpetades Ibiza ja muu maailma juhtivate pidudepaikadega, on Hed Kandi eelmisest suvest alates tuure kogunud ning ka praegu väga hip ja pop ja mida muud kõike veel. Areeni Ylös ja Alas rubriik on aga kellegi konkreetse isiku poolt kokku kirjutet (hoolimata asjaolust, et autori nime me kusagil ei näe) ning seega väljendab ka puhtalt selle autori maitset.

Lõpetuseks lisan teile siia lingid mõnedele Hed Kandi visuaalidest, et igaüks saaks siis ise otsustada, kui maitsetu see on.

Jap, on koksi imev bikiinides ülibeibe: http://img104.imageshack.us/img104/319/hed3lf.jpg

Aga on ka mäsket muud, näiteks
http://www.nnm.ru/imagez/gallery/doci/muz/muzikahouse-1146501891_i_6125_full.jpg

ja

http://funkysouls.com/img/va_hed_kandi_winter_chill_0604-2cd-2005-cover.jpg

või siis

http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000ADYAV.01.LZZZZZZZ.jpg

samuti ka

http://technodrom.net/mp3base/covers/hed%20kandi%20-%20disco%20heaven.jpg

ja

http://www.sdcd.com/B2B/jsp/app/images/Scans/436749.jpg

või siis

http://www.geometria.ru/files/mp3/103/images/hk.jpg


Lihtsalt ilus minu meelest. Jep, kõiki tegelasi võiks määratleda kui "beibesid", kuid nii ilus ei saa kuidagi olla maitsetu.

As u may already have understood - I`m a fan.

5 kommentaari:

Marca ütles ...

Ah, mida nemad seal ka teavad! Suur osa minu suuri lemmikuid on seal (Postimehes siis laiemalt) samuti madalaks meelelahutuseks tembeldatud (suur osa ei ole ka - enda kaitseks :P)
No Juliette Lewis ei ole jah just ooperilaulja häälekooliga tädi, aga tema bänd rokib igatahes, vähemalt minu arvates.

Anonüümne ütles ...

wtf .. mis eelmisest suvest tuure kogunud. kandi oli pop juba aastal 2000/2001.

Anonüümne ütles ...

uus põlvkond dressinimesi nüüd siis kokteili-disko beibed ;)

Anonüümne ütles ...

Kõigi kokse (! :P) imevate bikiinides ülibeibede isa kodulehte näeb siit: http://www.jason-brooks.com/

Carry ütles ...

BINGO! =D

Seda ma just ootasingi. Mihkel on tubli poiss (Carry näitab ülespoole suunatud pöialt).

Ja siis ma tahass viel üelda seda, et jube nunnu on see, kuidas millegipärast kõik inimesed, kel miskit ebameeldivat öelda, on oma emade poolt nimetatud sama nimega.

Ja laast, mis pole liist ;)
Too Jason Brooks on üks tubli poiss. Aga shopist kalli raha eest wallpaper`it pole vaja osta. Saab ka kodumaist =P Tsheki uut sissekannet, siis näed.