neljapäev, mai 18, 2006

Kaubamaja valmistoitude leti Kauboikartulid. No expectations at all but what a hit! Liigsetesse roppustesse laskumata a la "kui kauboikartul oleks mees...", lihtsalt minge ja proovige seda.

Kell on 4.52 ja taevas Mõtuse ja Kirsi tänava vahelisel alal on vöödiline. Lilla-roosa-virsikukarva vöödiline. Poleks kaamerad kotti ära pakitud, teeks filmi või pilti või midaiganes. Pärast saadaks oma pisikesele blondile 15-aastasele õele mõne positiivsust süstiva sõnumiga "isetehtud postkaardi".
Pisikese blondi õe msn-i eilne nimi oli "Some people tell me I need help. Some people can fuck off and go to hell". =) Nagu minu suust kukkunud. Ma arvan, talle läheks see kolme triibuga liigutav postkaart väga korda.

Aga nüüd - lennukisse tudile. Ja katsugu see romantikute pealinn 13 kraadi õhusooja anda mulle. Viimane kord oli Pariisis 32 kraadi ja maikavatse pettuda =P

1 kommentaar:

Carry ütles ...

Väga hea siis ju! =) Seda ma küll ei teadnud, sest ma pole Cypress Hilli siiani väga tähelepanelikult kuulanud. Viimane aeg midagi ette võtta ses suhtes vist...

Õekesel, muide, oli täna igavesti pikk nimi: "Jälle on see aeg, kus ma elan teile ja teie õnnele ja ma luban, et te saate olema õnnelikud. Pohhui see mina!"
Millisest loost see rida on? ;)