pühapäev, veebruar 26, 2006

Tänase seisuga ei ole mul juba pool aastat ema. Ja seda mitte tema jäädava lahkumise tõttu siitilmast, vaid hoopis tema kangekaelsuse, rumaluse, piiratuse ja kitsarinnalisuse pärast. Kas ilma emata on raske elada? Julgen oma udusulis kogemuse põhjal väita, et sugugi mitte...juhul, kui sul on keegi, kes täidab ema rolli. Kuna aga inimene, kes seda vahepeal suht-koht edukalt täitis, on viimasel ajal veidraks ja tüütuks muutunud, kuulutan siinkohal välja konkursi mulle uue ema leidmiseks.

Konkursi tingimused
  • Kandidaadiks võib seada nii iseennast kui ka kedagi teist.
  • Esitada ei või:

a) silmaklappidega hobuseid

b) enesekeskseid egoiste

c) rongaemasid.

  • Konkurss lõpeb siis, kui Carry omale ema on leidnud.

11 kommentaari:

Ann ütles ...

a kuule, sul on ju minisiga ... ta ei kvalifitseeru silmaklappidega hobuste hulka, on alati olemas ja peaaegu alati sinust hooliv.

tegelikult ... kas sul äkki ei oleks lihtsam elu elada oma maailmavaateid ümber hinnates (kõik probleemid on alati selles kinni) ... selle asemel, et uut ema otsida, saad otsustada, et su ema on tegelikult tore ja vahva, kui asju teise nurga alt vaadata, alati leidub kõiges ka positiivset ... see ei paista lihtsalt alati välja ... ja ma ei usu, et probleem ühepoolne on.

K. ütles ...

Sa mine mõne kaubanduskeskuse infoletti ja teata, et kaotasid ema ära.
Nali naljaks, aga kuidas meeldiks Sulle kui ema otsiks Sinu asemele uut tütart?
Ja kas ilmtingimata on vaja ema? Kellegi asendamine ei ole ikka see õige asi ju vist:P

Carry ütles ...

Oh teid, kullakesi. Alati ei saa kõiki situatsioone mahendada, kahjuks, niiväga, kui me seda ka ei soovi. Kahjuks või õnneks ei tea te kõnealuse situatsiooni tagamaid, aga uskuge - on ka teisi enne teid olnud, kes pärast tausta selgitamist end mulle uue ema otsimisel abiks pakuvad =)

K. ütles ...

Aga äkki on hoopis õde vaja ? Või isa?
Ainult, et selle ''isa'' otsimisega tasub ettevaatlik olla. :D

Carry ütles ...

Eieiei, õde on jummalast olemas ja isa samuti ning eks neilgi ole omad vead, aga suhelda siiamaani on ikka saadud. Oma isast ma olen valdava enamuse ajast vaimustuses (välja arvatud siis, kui ta minu ja õe vahel füüsiliste ja psüühiliste parameetrite alusel hiiglasuurt vahet hakkab tekitama) ja õde on kah selline lahe lammutaja tüüp (võiks pöörata sigapalju rohkem tähelepanu õppetööle, nagu paljud teised Viru keskuse kasvandikud ja vähem hilineda igalepoole).

Aga võibolla oleks hoopis vanemat venda vaja? --- on nüüd sinu järgmine küsimus. Äi ooo-leeee, ema on vaja. Trust me, tegelt ka. Üits ema on vajaka.

K. ütles ...

Leiad uue ema ja siis avastad, et vana tahab tagasi tulla.
Igastahes edu. ;)

Ann ütles ...

mind sa ei veena, carry, ükskõik kui hull asi ka ei ole, alati on mingi lahendus ... ilma põgenemata

Carry ütles ...

Ma ei põgenenud, seisin tükk aega paigal ka siis, kui iga teine oleks kisades minema plaganud. Andsin talle ka teada, mida ta peaks tegema, et minuga taas normaalseid suhteid saavutada, aga tema jauras ikka vanamoodi edasi. Tähendab - inimene lihtsalt ei hooli, teda ei huvita. Ja miks peaksin mina jagelema mingi inimesega, kes ei õpi omaenese vigadest? Lihtsalt sellepärast, et ta on minu bioloogiline ema, kelle ainus "teene" minu ees on see, et ta kunagi puberteedina kogemata rasedaks jäädes siiski sünnitada otsustas? Big thanks, aga eluaeg see küll argumendina ei kehti.

Ann ütles ...

kuule, ma hakkan ise su uueks emaks. mul on üksainus tingimus ... sa pead rääkima mis lahti on. skype on? mikker on? õhtul räägime.

Carry ütles ...

Need teemad pole omavahel seotud. Aga enam pole midagi viga ka =) Ma "võtsin mateeria oma kätesse", nagu üks beips ülikooliajal seminaris lauset tõlkis =)

Ja ma saan aru küll, et sul seal kitsaste tänavatega linnas igav on =P Aga täna õhtul me vist küll kahjuks ei skaibi, sest ma pakin asju - lennutun homme Birminghami. Kui ma seal kusagil mingi mikri ja klappidega pesapaiga leian omale, siis kõllan sulle, mu kallis kiilakas ingel.

Ann ütles ...

well, nüüd sa paned küll mööda kallikene, kui sa arvad, et ma oma sõpradega sellepärast suhtlen, et mul igav on :S