kolmapäev, jaanuar 14, 2009

Finally

Väljavõte Estonian Airi koduleheküljelt:

Lemmikloom pagasiruumis

Lennukipagasis on lubatud transportida järgmisi loomi:

koerad (k.a juhtkoerad)
kassid
sead
hamstrid
kodulinnud, linnud
naaritsad, nirgid
oravad
tšintšiljad
merisead


Lõpuks ometi on Eestis minisead lemmikloomastaatusesse tõstetud ja neid ei käsitleta enam põllumajandusloomadena. See Estonian Air täitsa meeldib mulle täna =)

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti käikse nende lemmikutega pagasilaadimisel paremini ümber kui kohvritega ...

K.A.

Carry ütles ...

See on muidugi omaette teema. Minu notsule ei meeldi autoski sõita, seega ma teda reisidele kaasa ei tiri, kui vähegi võimalik ja mõttekas.
Aga hea on teada, et kui peaks kunagi vaja olema näiteks mingisse teise riiki kolida, siis põhimõtteliselt siiski on võimalik siga kaasa võtta. Kaks aastat tagasi veel väga ei olnud. Siis olid mingid sellised tingimused, et siga kui põllumajandusloom peab sihtkohariigis viibima 6 kuud lennujaama garantiinis, jms.

Anonüümne ütles ...

kleeee sinu uliarmas seake enam ei kai ju minisea alla :) ta sama suur kui maa sead :) aga arvatavasti see et ule saad viia siis peab ikka olema mingi grantiini vark kahjuks.. aga ma kah ei tea.. niisama targutan siin :) aga kui Londonisse kolid siis saame teada :) xxx

Anonüümne ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Carry ütles ...

Kle Veronika, mina pean sinu ikka ükskord viima neid "maa sigu" vaatama - siis sa näed ise, et Rafi on nendega võrreldes ikka suht taskusiga =))

H ütles ...

Sinu põssa oli Nordea reklaamis?

Carry ütles ...

Oli.