kolmapäev, aprill 25, 2007

Timba!

Ma jumaldan seda, kuidas ta suudab oma kulmude, näojoonte ja silmavaatega sadat erinevat emotsiooni väljendada. Ma armastan seda, kuidas ta liigub ja liigutab. Ma tardun, kui tema häält kuulen. Ja nagu sellest poleks veel küllalt, kaifin ma ka tema muusikat. Let`s face it: the guy is a genius. Kameeleonlik stiilidevahetus ilma mingisuguste loomingupiinadeta. Nagu ta ise ühes oma loos lausub: "I`m a real producer". Well, Mr. Timbaland, I believe so. Some people were born to do some certain things.
It`s springtime and I`m in love =)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Timba on off the hooooook :) geenius taiega.. labi aegade aaliyah, missy elliotti ja kes siis ei maleta ginuwine'í enam :) nuud on tal uued tuuled aga minu meelest halvemaks ei ole lainud kui ehk kommertsiaalsemaks :) aga uleuldiselt on uks YUMMIE YUMMIE mees :D xxx

Carry ütles ...

Ma kusjuures just mõtlesin su peale, kui seda sissekannet kriblasin. Meenus, kuidas sa teda fännasid, kui me pisikesed tibud olime alles =)

Ja yummie-yummie on ta tõepoolest. Chocolate brownie wz chocolate crisps =P

Marca ütles ...

ehhh, et ka alati kõik mu sõbrannad minuga samu mehi vahivad ;P

Carry ütles ...

Juhtub, noooh. Me vist... peame nüüd Lihtsa Elu Sille ja Marta Vaariku käest mudamaadluse tunde võtma? =P

A mul on üks selline sõbranna, täpsemalt öeldes küll paralleelklassiõde, kellega meil on risti vastupidine meestemaitse. Mina kehitan tema väljavalitute peale õlgu ja tema jääb minu omade suhtes samuti ükskõikseks. Tervitused Karile ja tema toredale mehele! =)