laupäev, aprill 14, 2007

Pastameister rääkis, et tema on viimastel päevadel kõikidest blogidest, mida ta lugemas käib, avastanud vihjeid Hulludele Päevadele või Osturallile. Lubasin, et kirjutan minagi. Ühe rea.

Läksin eile ehk Hullude Päevade ajal Stockmanni pesuosakonda, et osta rinnahoidjate läbipaistvaid õlapaelu. Otsisin, otsisin, ei leidnud. Eriti kaua ei viitsinud otsida ka, sest poe väljapanekus tundus valitsevat totaalne kaos, kus orienteerumine mulle tol hetkel just kõige lihtsama ülesandena ei tundunud. Pöördusin oma küsimusega müüja poole. Vastus kõlas järgmiselt: „Oi, need on meil tavaliselt siin kassa kõrval kastis, kõik sellised väikesed asjad on, aga praegu on need ära korjatud ja päevade kaup asemele toodud.“
Mina: „Kuhu need siis pandud on?“
Müüja: „Neid ei olegi praegu, päevade kaup on ainult.“

Nüüd siis sain minagi teada, mida tähendab reklaamlause „Spetsiaalselt Hullude Päevade jaoks tellitud kaup.“ Et tavalist kaupa neil päevadel ei saa. Toiduosakonda ei julgenud enam minna, sest kartsin, et seal valitseb analoogses vaimus situatsioon. Et sorry, leiba ja piima te täna poest ei saa, aga palun – meil on teile pakkuda spetsiaalselt hullude päevade tarvis tellitud odavaid jäätiseid.

Tuli rohkem kui üks rida. Oh andke te mulle andeks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Päevade kaup"
kõlab kummaliselt, eksju?

Carry ütles ...

Igaüks mõtleb...