kolmapäev, aprill 19, 2006

Tahtsin käesolevat sissekannet alustada sõnadega: "Käisime Marcaga sushikoolitusel ja meile anti Cosmopolitani uued numbrid...". Tegelikult, kui nüüd päris aus olla, siis ostsin ma selle uue numbri juba eelnevalt ise. Oleks teadnud, et kohapeal jagatakse - poleks ostnud, mõistagi. Põhjus ostmiseks oli see, et kaane peal lubati artiklit selle kohta, "mida mehed seksides tunnevad". Mind see huvitas, nii et ostsingi. Artikkel muidugi oli saast, nagu eeldada võis. Palju kasulikumaks osutus artikkel iluoppidest, kus pajatati nende "tegelikest telgitagustest" (ma parema meelega ei kasutaks seda väljendit, kõlab liiga palju nagu Reporteri Dokumentaali reklaam). AGA. Miks ma sellest kõigest kirjutan... sest ma jätkuvalt ei mõista mõningaid informatsioonitükikesi, mida ma sellistest ajakirjadest saan.

Näiteks. Vanusegrupp 18-25 peaksid kasutama silmaümbruskreemi. True or false? Mina olen siiani aru saanud, et silmaümbruskreemi just EI TOHI varakult kasutama hakata, aga need teooriad, mis seal välja toodi... nomaitea. Nomaitea, nomaitea, nomaitea. Ehmatasin peris ära, kui seda lugesin. Kreemi pole siiamaani ostnud veel, sest keegi sõbrantsidest, keda selle päringuga tüüdanud olen, pole otseselt öelnud, et kasuta jahh, on väga vajalik. Niisama ei viici mögistada igast plögadega. Naerukurrud ja positiivsed kortsud (mitte kulmude kortsutamisest tekkinud, nagu mõnel vanainimesel on) mulle meeldivad, nii et... No ma ausalt ei tea. Aga 18-aastasena silmaümbruskreemi kasutada tundub olevat ka kuidagi imelik.

Või siis näiteks. Peitekreemid siniste silmaaluste peitmiseks. Mitte ei saa aru, miks ma peaksin oma siniseid silmaaluseid peitma. Mulle meeldivad minu sinised silmaalused. Minu sinised silmaalused on MINA. Need on minulikud ja ma pigem sooviksin, et need välja paistaksid, kui et ma näeksin välja täpselt samasugune puuderkreem-põsepuna-valguspliiats tipskin, nagu paljud ülejäänud, kes meie tänavapilti khmm-köhh "rikastavad". Plassid nohh. Kaua sa vahid neid kloone? Minul igatahes on tüütu neid ühesuguste sonkside ja rõivastega naisterahvaid klubis/kohvikus/igalpoolmujal näha. Tahaks mingisugustki variatsiooni. Meestel vbla on teistmoodi see asi, mina ei tea. Et suva, et näitsik on igav ja üheülbane, peaasi, et oleks silmaalused peidetud ja juuksed õige pikkusega =P

Tahaks näha rokkivaid, moe peavoolude vassu mässavaid inimesi, neid, kel on julgust oma vabadust ja sõltumatust demonstreerida, kasvõi neeonrohelise-erkroosatriibuliste põlvikute abil.

Oijjahh, mul on vist keskeakriis lähenemas...

2 kommentaari:

Marca ütles ...

Tead, mina olen silmaümbruskreemi kasutanud vist juba mitu aastat - ei mäleta, kas just 18. eluaastast saati.
Loomulikult ei kasuta ma mingit kortsudevastast vaid lihtsalt niisutavat. Kuna ma jälgin hoolsalt oma ema nõuandeid, siis ta väitis, et need kortsusirgendajad on isegi talle liiast, kuid niisutav ei tohiks kellelegi liiga teha.
Nõus olles sinuga - mingit efekti ma küll jah tähele pannud ei ole :) Aga sellega on vist nii, et joome hästi palju vett, see on kasulik - mis sest, et otsest tulemust näha ei ole. Või siis lihtsalt ei oska seda märgata.
Aga mul on õnneks ema, keda ma võin kõiges süüdistada - nii tumedate silmaaluste peitmises ("Issand sul on vist kilpnäärme jumalteabmistalitus, et silmad nii aukus") kui ka puuderkreemi kasutamises ("Sul on nahk nagu leeprahaigel!") :)

Carry ütles ...

Issver-sussver, u got me thinking here....