neljapäev, jaanuar 10, 2013

Pakume psühhopaate!! Kiire!


Carry: "Ära anda Psühhopaat. Pikkus 179 cm, laius 41 cm, kaal 82 kg. Reageerib nimele Kuule. Võib kohati käituda agressiivselt ning laskuda verbaalsetesse liialdustesse. Armastab mängida, eriti tunnetega. Sööb kõike, lemmikroaks on tasuta õlu. Premeerida saab taaraga. NB! Sobib koduloomaks vaid äärmuslikult kannatlikele."


Kristi: 'Ära anda Psühhopaat 2. Pikkus 185, laius 49, kaal umbkaudu 90 kg. Reageerib häältele. Võib jätta väga sõbraliku ja asjaliku mulje, kuid mõne aja möödudes tulevad välja kahepalgelisus/bipolaarsus ning skisofreenilised isikuomadused. Armastab ravile saatmisi. Joob kõike. Vihkab usklikke. PS! On võimalik saada ka emast, kuid teistsuguste mõõtudega ja mõningate erinevustega.''


Lisaks eeltoodule on enampakkumisel ka üks väga eriline paar psühhe, kes komplektis töötavad kui perpetuum mobile. Asjatundmatu käitlemise korral võimelised tekitama piisavalt segadust ja lõputult küsimusi. Kuna mõlemad eksemplarid on äärmiselt võimekad, ei saa me neid kahjuks eraldada inimestele, kes pole läbinud vastavat psühhopaatidega suhtlemise ABC koolitust. Oskusliku suunamise praktikumi läbinud isikud on pakkumisel eelisseisus.

Huvilistel esitada notariaalselt kinnitatud diplomite koopiad koos pakkumise summaga kinnises ümbrikus jaanuarikuu lõpuks minu või Kristi kätte. Pakkumiste tulemused tehakse osalejatele teatavaks 1. veebruaril 2013. 

Kommentaare ei ole: