reede, november 13, 2009

Postitus kolis sinna, kuhu ta kuulub ehk orkuti testimõuniaaliasse & Mimicry ja Jethro Tulli lood on siin:

http://www.youtube.com/watch?v=guJPzLVoqrM

http://www.youtube.com/watch?v=WOL-4Zg3KJs

Kui ma nüüd selle viimase loo nime ka teaks mhmhh jah aitäh =)

12 kommentaari:

Unknown ütles ...

Eem... Dot Com?
Mis selle viimase postivärgiga juhtus - tsensuurile ei meeldinud?? 8|
Kui mu kommentaarid on ebasobivad, ebasoovitatavad või lihtsalt ebahuvitavad, siis peale sellekohast suunatud märkust saan ju remuuvida antud isiku postitamast.
Ütle ainult.

Carry ütles ...

Ma vaatan, sul on tõsine hämming =) Rahu, ainult rahu =)
Kuna postituse peamine osa vahetas kodu, kustutasin ka ülejäänu ära ja kommentaarid kustusid automaatselt koos postitusega.

Kusjuures ma ei uskunud (ja ei usu siiamaani), et selle loo nimi on Dot Com =S

Unknown ütles ...

On hämming, kusjuures suurem hämming on see, et mis sellel tekstil siin siis häda oli? Arvutimaalimas tuntakse ka käske nagu copy-paste, duh. Nüüd tuleb uskuda, et siia jõuavad vaid osad või poolikud mõtted ja kommentaarid...?

Ja kuhu jäävad blogi tõsiseltvõetavus, tekstide järjepidevus ja teiste inimeste input'i austamine??

Ma oleksin võinud selles veega alla läinud kommentaaris olla tõsiselt geniaalne (tegelikult ei olnud, vaid mu viimane lemmiklugu ja pänd olid seal).
Think! Think about it Young lady!

Carry ütles ...

Rahu, ainult rahu, Karlsson. Kommentaarid läksid koos postitusega - ma lissalt ei pidanud postituse osalist dubleerimist vajalikuks. Ja läksid ka ju minu kommentaarid, kas asutame support groupi? =)

Käesolevas blogis ei ole senimaani veel ühtegi avaldamata jäänud kommentaari ja tõenäoliselt ei tule ka. Ja poolikuid mõtteid leiab vaid niipalju, kui ma neid lõpetamata olen jätnud.
Aga et sinu meelehärmi veidi hajutada, siis su kommentaarid olid vaimukad, nii et kõik on täitsa okitoki - your input is appreciated =)

PS. Brrrr @ Young Lady. Üks eriti parandamatu toriseja kutsus mind kunagi nii on a daily basis. Brrrrrr.

Unknown ütles ...

Ma eelistaks grupiteraapiat, eriti kui me ühine rattasõit ära jäi...

Kas see on see koht, kus ma oma veekalkvel silmad kuivaks pühin, lohutuse peale, et: "ei ole kandiline, ei ole kandiline..."?!

P.S. Seems like a déja vu?? Should I correct myself?

Carry ütles ...

Oehh. Kui sa mulle homseks keskpäevaks välja mõtled viisi, kuidas ravida Meniere`i tõbe või vähemasti saada lahti tinnitusest, siis ma võin sulle kasvõi kaks support groupi luua: ühe ärajäänud rattasõidu tarbeks ja teise eesmärgiga leevendada sinu avaldamata kommentaaridega seotud hingevalu =)

Unknown ütles ...

Näen ma välja nagu arst (dr. House ei loe)?
Meniere'i tõve puhul pöördu arsti poole.
Tinnituse puhul on kaks varianti - kas oled liiga valjul kontserdil käinud ja see läheb päeva-paariga mööda või on Sul püsiv tinnitus ja vana mootorratturina võin öelda, et see on pöördumatu kahjustus. Samas vaevalt Sa viletsa kiivriga pikka aega oled sõitnud, niiet...
Mis nii tähtsat homme keskpäeval juhtub?
Savi nendest kommentaaridest, ma lähtusin meie põhiõiguste (või -vabaduste) printsiibist ja Sinu blogi eeldatavast kvaliteedist. Unustame selle. (ja lähme jalgratastega sõitma ;))

Carry ütles ...

Tuletan meelde, et seoses jalgrattatamise ärajäämisega ei oma ma jätkuvalt ettekujutust herr Jannese väljanägemisest, seega ei oska ka pakkuda, kas sa meenutad pigem House-i või Wilsonit =)

Homme keskpäeval on see hetk, kui ma peaksin eeldatavasti olema suutnud välja tulla mingite asjalike ideede ja arukate ettepanekutega eelmainitud küsimustes. Lubasin vanaemale, tal on see tõbi. Siiani pole internetist abi olnud, aga vanaema just internetist saadavat ehk tema arvates kõige värksemat infot sooviski. Ma küll pakkusin, et äkki ma otsin Rahvusraamatukogust miskit, aga ta ei olnud huvitatud. No ja nüüd ongi nii, et mul ei ole talle pakkuda midagi peale soovituste nagu "joo vähem teed ja kohvi, ära kasuta aspartaami" ning ühe noorteadlasest sõbra idee, et võiks vanaemale kõrvaklapid osta =(

Ainus ratas, millega mina praegu sõidan, on keset tuba ühe koha peal =P Kui sa oma trenažööri kuhugi lähedale tarid, siis võib juba mõtlema hakata... =)

Unknown ütles ...

Tahtsin vaid lisada 'retsepti' Su vanaema suhtes, kes näib olevat palju paremini kursis tänapäeva interneti efektiivsuse ja kasutamisõimaluste rohkusega. Ta võiks samasugust entusiasmi ka oma lapselapsesse süstida. ;)
Vanaemale minu poolt tervitused, sest lugeda me oskame kõik ja tundub, et leevendus on parim tulemus antud tõve talumisel. Pealegi oleks võinud alati hullemini minna (seda nigelat lohutust vanad inimesed muidugi teavad juba...)
Tervita oma vanaema ja kommentaarimisteni.

P.S. Trenažööril, kiirtoidul ja kumminaisel on kõigil ühine nimetaja...

Carry ütles ...

Palju paremini kursis kui kes?
Ühine nimetaja mis?

Unknown ütles ...

Lapselaps.
Öäkkk...
:)

Carry ütles ...

Kule kui internetis arvestatavat informatsiooni olemas pole, ei viita see minu entusiasmi puudumisele, vaid sellele, et netist siiski ei ole võimalik vastavat inffi leida.

Ja velotrenažöör on meie kliimas täiesti omal kohal. Või tahad sa mind süüdistada seitsmes surmapatus, kui ma ei ole nõus oma ratast läbi soolvee kärutama?