neljapäev, juuni 29, 2006

my pet!



Palun saage tuttavaks - see on Amsu, minu uus hamster. Internetist adopteeritud. Roheline ja nunnu. Minge muffi, kui armas ta on. Sibab mööda ekraaniäärt ja teeb silmadega blink-blink. Vahepeal suunab pilgu allapoole, keerab pea viltu ja nuhutab ninniga. Nothing beats minu siga ofkoors, aga ma olen tänasel õhtul hirmus õnnelik, et Rafikul vähemalt üks virtuaalne venna on.
Amsuga on teil kõigil luba mängida. Eriti meeldib talle, kui teda jooksuketta peal unele kõigutada =)

Sarnane lehekülg on ka www.neopets.com, kus saab samuti ise päris oma neoonlemmiku meisterdada. Lastele on see suurepärane koht, kust inglise keelt õppida ja isegi täiskasvanuid paelub tubliks mitmeks minutiks. Ma ei tea, kes Neopetsidele nimesid välja mõtleb, aga igaüks teist võib sõbraks saada mõne Krawki, Nimmo, Ogrini või Yurbli vms. Kuna mina tunnen otsest sugulust draakonitega, otsustasin Amsule sõbraks valida draakonipoja ja ükssarve hübriidi meenutava Shoyru. Kui Amsuga läks vähe lihtsamini (st. valida tuli vaid värvi ja looma tõu vahel), siis siin on vaja oma loomakesele valida nii sugu ja elutsemispaik kui ka meelepärased iseloomuomadused. Pärast sinu valitud vastuseid antakse neopetile kaal, pikkus, julguse, tugevuse ja kiiruse näitajad. Ja nii edasi. Oma Shoyrule panin nimeks Triaapian. Ehk siis Triaapian the Shoyru. And that would make me...Spitfire, the Mother of Triaapian the Shoyru. =D Millega üks pisike tüdruk küll öösiti internetiavarustes tegeleb? Loomad on minu nõrkuseks. Eriti krutskitega loomad. Eriti pikkade Indiaani nimedega krutskiloomad =P Pojake on mul 60 cm pikkune, aga see-eest tugeva tervisega. Kaalub suht vähe, aga on tugev ja kui kohtub võõraga, siis paneb saba igaks juhuks ründevalmis. Kuigi tegelikult tab sõbraks saada. Sööb strawberry snow puff`isid. "The Shoyru is a fiery little creature. Treat him right and you will have a friend for life but if you are mean to him he will never forget it." Minu pisike shoiru =) Tema eest peab nüüd iga päev internetis hoolitsemas käima. Meenutab natuke kunagist Tamagotchit, kas pole?

Neopets.com on täiesti omaette maailm. Oma virtuaalsele lemmikloomale saab osta riideid, mänguasju, toitu (kuidas teile maitseks jogurti-spargli pitsa, jammi?), raamatuid, viia teda vikerkaarebasseini juurde või kunstinäitusele või saata ta hotelli puhkama või muretseda talle tema oma lemmikloom. Võimalusi on tuhandeid. Sellesse värvilisse muinasjutumaailma võib lapsehingega inimene istuma jäädagi. Ka siis, kui tegelikult oleks vaja veenäidud postkasti viia, pildid seinale riputada, lillele mulda juurde valada, pudelikorgid põrandalt üles korjata, itaalia keelt õppida, ajalehte lugeda and last but not least - MAGADA. Huvitav, kas need ülejäänud 790 miljonit inimest, kes üle kogu maakera Neopetsiga liitunud on, istuvad kõik ööd läbi üleval, et käia Money Tree all või üritavad oma lemmikuid basseinis üle värvida selliste pintslitega nagu Mystery Island Paint Brush või Disco Fever Paint Brush või palun väga, miks ka mitte - Invisible Paint Brush? Või viivad oma lemmikut haiglasse check-up-i, et siis väljakirjutatud retsepti alusel apteegist igast imenimedega rohtusid ja salve nõutada.

Kui paar nädalat tagasi kestis veel hilispuberteet, siis täna oleme otsaga nähtavasti lapsepõlve tagasi jõudnud. Keegi, saatke mind Jaapanisse elama, pliis.

Kommentaare ei ole: