teisipäev, mai 02, 2006

Ma ei häbene tunnistada, kui ma midagi ei oska või millegagi hakkama ei saa. Istusin eile õhtul reklaamipauside ajal siin leheküljel ja otsisin võimalust, kuidas seie kuhugi reastada need kuus blogiaadressi, mida ma sageli külastan. Et neid teistegagi jagada, nohh. Käisin läbi settingud ja template`id, aga ei leidnud midagi, millest abi oleks olnud. Seega tunnistan oma ignorantsust ning järjestan need blogid siia niisama vana head kopipeist meetodit kasutades. Nagu ikka, on kõik 6 erinevad. Mitte päris seinast seina, aga nohh...erinevad. Nii et kui tulevikus peaks tekkima situatsioon, kus mul enam midagi öelda pole (hööhh-hööhh), suunan teid sinna edasi.

http://www.denissr.blogspot.com/
http://marcamaa.blogspot.com/
http://www.l2bimustadeprillide.blogspot.com/
http://www.lummav.blogspot.com/
http://www.kiusam.blogspot.com/
http://www.rate.ee/blogs/leppos


Tegelt tahtsin teiega rõõmu jagada. Mul on uus lemmikfilm. Beyond Borders, seesama, mida eile õhtul Kanal 2-s näidati. Angelina Jolie & Clive Owen peaosades. Clive Oweniga oli seesama värk, mis Will Smithiga filmi Hitch puhul. Et muidu ta mulle ei istunud eriti - tundus selline mõttetu ilusmees. Aga sellise osatäitmise peale lihtsalt hakkab ka osatäitja ise sümpatiseerima. Oli veel teisigi südamelähedasi karaktereid. Etiooplanna, kellel pole mehi vaja, sest tema oskab autot juhtida ja punakaskollaste juustega Elliott, kes üritab isegi lootusetus olukorras heaga läbi ajada. Vaatasin ja õhkasin, et ohh, tahaks ka selliseid inimesi tunda. Seda ei annagi siin lahti seletada - kõnealust filmi peab tõepoolest ise nägema, et neid armastama hakata.

Üks väike torkiv mõttekene, mis filmi jälgimise ajal tekkis: Jolie ja Oweni tegelaskujud meenutasid mulle kahtlaselt kahte teist inimest, keda ma tunnen ja kes on nagu raudteerööpad: eesmärgid ja visioonid on samad ja samas suunas nad ka liiguvad, aga kokku ei saa eriti kunagi. Nende teed ristuvad vaid teiste sarnastega, kuid mitte kunagi üksteise omadega. Rohkem me sellest täna ei räägi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

see raudtöörööbaste võrdlus on hästi hea. huvitav, et ma ise ei ole selle peale tulnud. aga no nüüd hakkan ma seda kindlasti kasutama. Aitähh sulle.....carry!