kolmapäev, jaanuar 20, 2010

Vaieldamatult kummalisim koht, kus ma olen näinud poe juurest liiga kaugele toimetatud ostukäru, on meie büroohoone neljanda korruse koridor.

Vau. Tase. Lähim pood asub siit päris kaugel, nii umbes kilomeeter maad. Kui isegi püdelaks sõidetud lumega autoparklas on ostukäru transportimine enamasti raskendatud, siis ma kujutan vaid ette, kuidas too keegi ostukäruga terve selle pika tee poe juurest siiani läbis.

Ehk on tegemist masuaja tasuta trenniga? =)

5 kommentaari:

Unknown ütles ...

hei! Masu ajal ei tehta trenni, trenn on ju absoluutne energia raiskamine:)) kokkuhoid kokkuhoid kokkuhoid! see käruga inimene otsustas et ratastel oma oste veeretades säästab rohkem energiat kui käeotsas vinnates ;)

Vanaeesel ütles ...

Noooooo......
käru jões, käru ostukeskuse katusel, käru golfirajal, käru Dublini mägedes...; eestlane on lihtsalt kujutlusvõimetu eesel, selles suhtes on meil inglastelt ja iirlastelt palju õppida.
Aga tore, et see Sulle positiivse, postitustväärt elamuse lõi. ;)

Siiralt Teie,
kibestunud eesel

Carry ütles ...

Eeslike, ära ole kibestunud. Järgmine kord läheb paremini! =)

LKL ütles ...

äkki toodi bürootarbeid lihtsalt selle käruga kusagilt büroopoest

Carry ütles ...

Vahet ju pole, kas viina või bürootarbeid, you are missing the point - sellise lumelasu sees, nagu teedel nädal tagasi veel oli, on taolise käruga äärmiselt keeruline kui mitte võimatu liigelda. Auto taha seda käru kinnitada vist ei anna, ümmer läheb. No ei ole loogilist seletust, ei ole =/