reede, veebruar 27, 2009

P. imestas eile, miks ma kirjutasin oma blogis ettevõttest, millega mul endal kokkupuude puudub. Selgituste käigus tuli välja, et ta polnud sissekannet korralikult läbi lugenud, sestap ka segadus.

Täna aga on mul kange tahtmine kirjutada ühest teisest reisifirmast, kellega mul on olnud isiklik kokkupuude viimased 4 kuud. Firmast, kus e-mailidele vastamine võtab aega minimaalselt kaks nädalat või siis ka näiteks üle kuu aja. Firmast, kus mobiiltelefonidele ei vastata ning lauatelefonidele helistades visatakse toru pärast tervituslauset ära. Firmast, mille töötajad võiksid lõpuks ometi oma jalad kõhu alt välja sikutada ja tegutsema hakata. Võibolla polegi kõik selle firma töötajad laisad ja saamatud, aga paratamatult jätab kirjeldatud käitumine negatiivse pitseri kogu ettevõttele. Võibolla on ainult ettevõtte juhid saamatud ja ei suuda palgata nelja inimese tööd tegema nelja inimest ühe asemel. Mina seda ei tea. Mina tean ainult seda, et kui keegi vestlustes edaspidi seda ettevõtet mainima peaks, hakkan ma kätega vehkima ja panen oma veto peale.

Ma väga loodan, et need nende "paar kuud kestvad non-stop nõupidamised", nagu P. ütles, lõpuks ka oma otsa leiavad ning Tez Touril on mahti oma klientidega tegeleda. Džiisas nagu, kaua ma ootan??!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kle aga ara kasuta mingit suvalist firmat siis kes ei suuda midagi teha.. parast kui reisi sihtpunkti jouad siis on taitsa lopp sest kui nad juba siin ei vasta jne siis ehk ei ole neil koik korras ka sihtpunktis ja katsu siis neid katte saada jne. LIiga palju jama mingi usvalise firma pealt.. parem mine kindla peale valja.. XXX

Carry ütles ...

No me oleme tegelikult natuke sunnitud nende teenuseid kasutama, see pikem jutt. Kui sundseis poleks, oleksime nad ammu pikalt saatnud.