neljapäev, september 04, 2008

Kuna ma meie tüdrukuteõhtust palju ei kirjutanud, unustasin ka mainimata, et Olümpsi 26-ndal korrusel olev rendisaun koos pisikese basseini ja puhkenurgaga oli samuti väga mõnna, isegi minu jaoks. Nimelt oli seal nii duširuumis kui ka peolauaga ruumis piisavalt soe - sai otse saunast tulles hakkama küll. Dušist tulev vesi oli mõnusa temperatuuriga, mitte säästurežiimil ehk "karastamiseks" mõeldud ning peolaua all oli ka soesoe põrandasoojendus, mis šampat kulistavate neiude jalad ruttu ära kuivatas. Basseinivesi oli minu jaoks küll veidi jahedavõitu, aga teised sulistasid seal ilma ilma kurtmata, nii et...
Kui minu jaoks esikohal olev soojuse-faktor kõrvale jätta, avanes puhkeruumist ka ilus vaade merele ja vanalinnale, mis on mõne jaoks kindlasti tegur nr. 1. Kuidagi mõnusalt hubane oli ka. Küllap seetõttu, et keegi kõrvaline meid sinna häirima ei tulnud ja kõik neli ruumi asetsesid mõnusalt kompaktselt - polnud vaja rätikuga pikki vahemaid läbida ega niisama asjatult edasi-tagasi silgata. Aga minul on ikkagi kõige parem meel selle üle, et ma sain n.ö. turvaliselt saunas käia - et kusagil polnud rõvedalt külma õhku ega vastikult jahedaid põrandaid.

Aga. Tegelikult tahtsin ma täna hoopis seda küsida, kes oli see armas inimene, kes mulle eile šokolaadi postkasti pistis. Väga kena žest, kuid kahjuks ei oska ma kellelegi aitäh öelda =(

10 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

kui Fazeri šokolaad oli ja Sul Stiili ajakiri käib, siis tuli ilmselt koos sellega.. oli kuulda, et seekord tehti lugejatel suud magusaks :o)

Carry ütles ...

Mul käis endalgi see mõte peast läbi, aga igast ajakirjadega kaasas käiv nänn on tavaliselt ju ümbriskile sees. Kiles oli seekord mingi parfüümi tester, kuid šokolaad oli väljaspool kilet, kusjuures kile ei olnud katki - ma hoolikalt inspekteerisin =)

Anonüümne ütles ...

Salajane austaja?

Carry ütles ...

Ei usu. Aga oma mees küll seda šokolaadist tegu omaks ei võtnud... =P

Anonüümne ütles ...

aga ikkagi võib ajakirja vahelt olla :) millalgi mingite ajakirjade/mingi ajakirja puhul oli küll nii, et postiljon pidi käsitsi need šoksid koos ajakirjaga posti panema, et ei olnud kile sees, kuna liiga suured vms, et võib tekkida veel suuremaid raskusi postkasti toppimisega kui niiviisi, et nad eraldi on. noh igaks juhuks räägin võimalustest, seda, et salajane austaja on, võid ju ikkagi edasi loota või uskuda :)

Carry ütles ...

Kiikasin poes ajakirjade letti - oli jah toosama šokolaad Stiili vahel. Müsteerium lahendatud, ei mingit salajast austajat. Nüühhh.

Anonüümne ütles ...

Võis ikka olla salajane austaja, aga selline kokkuhoidlik, võttis selle shokolaadi sealtsamast Stiili vahel ja pani sulle postkasti :)

Carry ütles ...

Haahaaahaaaaa =D Päris kobe teooria! Ja kuna meil on koridori uks alt lukus, siis järelikult pidi see salajane austaja ühtlasi ka kõva müügimees olema, et end koos postiljonitädiga ukse vahelt sisse pressida...

Seega kokkuvõtvalt võib praeguse seisuga öelda, et mind piilub keegi libekeelne ihnuskoi =P

Anonüümne ütles ...

Niikaua, kui see libekeel shokolaadine ei ole, pole veel hullu. Juba lakutud shokolaadi salajase austamise korras pakkuda oleks ilmselgelt liigne kokkuhoid. Kuigi seda võib käsitleda ka "kvaliteedi kontrollina".:) Peaks kirjutama novelli "Shokolaadi elu"....

Carry ütles ...

Ma pakun, et novell oleks hitt, kui lisada see kogumikku pealkirjaga Magusad jutud =P

Ja et ikka suurem osa turgu enda käpa alla saada, tuleb lühijutukogumiku põhjal vändata ka muuvi.

"Otsime osatäitjat libekeelse ihnusk... khmm... kvaliteedispetsialisti rolli" =P