pühapäev, jaanuar 20, 2008

Negatiivne vs positiivne
ehk viimaste päevade muljeid

Teen lühidalt.

Hispaania restoran Buen Provecho - EI
(kui teile just ei meeldi juuksekarvad toidus ja korgitükid veinis). Siia võiks lisada ka lauanaabrile serveeritud vastiku maitsega toidu, aga kuna minu roog maitses hästi, ei anna selle kallal iriseda. Küll aga annab iriseda vaate üle. Igast aknast siras vastu suur ja sinine Videoplanet. Nuta või naera. Ei tekkinud erilist Hispaania fiilingut, no missateed. Mõnel puhul asukoht siiski mängib suurt rolli.

Film Lubadus ehk Zavet kinos Sõprus - EI!!
(kui teile just ei meeldi mõttetu veiderdamine ja ropplabased naljad, mis ületavad korduvalt hea maitse piiri). Olen Sõpruses pettunud, tavaliselt on seal superhead filmid.


Pärnu mnt. Hawaii Expressi abivalmis ja sõbralikud müüjad - JA
(vot sellised muhedad ja asjatundlikud peavadki teenindajad rõivapoodides olema). Mis ma ikka pikalt lobisen - soovitan soojalt kõigile.

Café Boulevard`i imemaitsvad koogid ja tordid - JAA!!
(mitmendat korda juba toodi mulle haigeks olemise puhul ja need maitsevad tõepoolest nagu unistus). Peaks kuhugi Olympsi lähedusse elama minema, et oleks pidevalt värske koogikene käepärast =)

6 kommentaari:

Babajagaa ütles ...

Film Lubadus on väga hea. Aga kõik ei saa sellest ja Emir Kusturica filmidest aru. Siin tuleks siis pigem oma kolba alla vaadata, mitte Sõpruse poole näppu viibutada.
Antud film oli ka Pöffil ja Pöffi zürii arvates Pöffi üle 200 filmist esikümnes.

Carry ütles ...

Jup. Ma täiesti arvestasin selle võimalusega, et ikka leidub keegi, kes arvab, et see film on hea. Ega sinna polegi midagi parata.

Juuksekarvu toidu sees loetakse ka kindlasti mõnes kultuuris heaks märgiks...

Babajagaa ütles ...

carry - rohkem tolerantsi enda arvamusest erineva vaate ja arvamuse suhtes. Mulle ei pruugi ka Sõpruses mõni film meeldida või ei saa ma sellest aru, kuid ma ei kuuluta sel juhul oma arvamust kui absoluutset tõde (ja ei pea vastuvaidlejaid juuksekarvu toidu sees nätsuvateks matsideks või lihtsalt vaimuvaesteks) ja pean endiselt Sõprust väga heaks kinoks.
Praegu lihtsalt tõmbas mul käe kabuuri järgi haarama "my way or the highway" tüüpi suhtumine.

Carry ütles ...

Esimene lause põrkega tagasi + viide esimese kommentaari kolmandale lausele. Igaühel omad kabuurid.

Ma arvan, et võrdlus näiteks hetkel väga popiks kõneaineks oleva Kreisiraadioga oleks asjakohane. Mõne arvates on need tüübid samuti lihtsalt mõttetud veiderdajad. Mulle nad enamasti meeldivad, vahel ka mitte. Samas aga ei kutsu ma neid, kellele nende naljad üldiselt ei istu, üles oma kolba-alust uurima.

Sõprus kinona meeldib mulle endiselt, kuigi nüüd, kus ma tänu sinule selle teema peale rohkem mõtlema hakkasin, meenus, et olen seal varem kahte hiiglama igavat filmi näinud (mitte, et selliseid teistes kinodes ette ei tuleks). Aga need olid mõlemad kindlasti igasuguste pärgadega kõrgesti hinnatud, nii et siinkohal ma vabandan ning siirdun oma kolba-alust piidlema.

Babajagaa ütles ...

Noh filmid on nagu muusika. Igaühel oma maitse. Ja vahel ei pruugi kellegile üldse mitte istuda väga hinnatud ja kiidetud bänd/esineja.
Näide Bedwetters. "Not my cup of tea" on leebe väljendja arvamus tema kohta aga ju kellegile (kiidetud/hinnatud)meeldib ja noh las nad siis olla.
PS. Kreisiraadio meeldib mulle küll väga:)

Carry ütles ...

Bedwetters jätab mindki külmaks. Pean silmas nende muusikat, poisid ise on ju arukad ja igati lahedad, vähemalt telepurgist nähtuna küll.

Aga see va Lubadus... no maitea. Ausõna, ma pole sellist tüüpi, kes niisama tühja-tähja tõttu kino- või teatrisaalist minema jalutab, isegi kodus teleka ees proovin ikka kõik kord juba alustatud filmid lõpuni vaadata (olen selline "korralikult algusest-lõpuni" friik). Aga seekord pidasin omast arust isegi kaua vastu. Vbla olen ma sellise jandi jaoks lihtsalt liiga vanaks ja tõsiseks jäänud...