esmaspäev, detsember 10, 2007

Ei, ma ei kavatsegi järgmist postitust valmis kribida enne, kui te Robyni videosid pole tšekanud. Vot takoine väljapressimine. Nagu Layla mu põrsikuga jalutades tollele sõnas: "Sinust endast oleneb, kui kiiresti me tuppa tagasi läheme."

Siinkohal tahaks ära kasutada blogiruumi ning edastada südamlikud tänud nendele inimestele, kes minu tubase režhiimi ajal Rafiga õues jalutamas viitsisid käia. Layla ja Marit ja naabripoiss ja last but not least, Mammut kahh. Röhh! =)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kle ma arvan et sa oled lihtsalt laisk et sa blogi ei kirjuta :D come on see on mu iga hommikune tegevus tool seda lugeda ja nuud mul on iiiiigav :) mmmuuuuaaahhhh xxx

Carry ütles ...

Kle missa virrad! Praegu jõuluaeg ja teil seal kvintessentšiälis peaks just kibe tööaeg olema. Inimesed ju lõbutsevad ja tahavad Elton Johni kontserdile 20 piletit ja öökluppi vip-lauda, jne, jne =)

A ma panen sulle siia lohutuseks ühe lingi katsetus-uurimustöö-artiklile, mis mind täna tööpäeva alustuseks naerma ajas. Küllap ajab sindki... Vaata, et kolleege laua alla ei ehmata oma naerupahvakutega!

http://www.zug.com/pranks/credit/