esmaspäev, juuni 05, 2006

Vot see on just selline asi, miks vahetevahel tekib soov igasugused kontod ära lõpetada. Keegi sexkutt36 oli mulle järgneva kirja saatnud: Kas sa amatöör sex filmis sooviks olla...Tasu 25 000 kr.Kui huvi anna teada.) :)

Esimene reaktsioon oli tuttavatele moderaatoritele hädakisa sisaldava meili kriblamine.

Teine reaktsioon oli sexkutt36-le kirjutada, et "kulla mees, ma võtsin just puhkuserahaks suurema summa välja. What makes u think, et ma soovin su näruses filmis osaleda?".

Kolmas reaktsioon oli jälgida tema reaktsiooni minu erinevate reaktsioonide peale. Sõnaga - ma palusin viisakalt, et ta nimetaks mulle mõne toreda põhjuse peale raha, miks ma peaksin üldse mõtlema mingi sellise asja peale. Mille peale saabus uus kiri: "anna msn".
No kurat, ega ikka ei anna küll!

This is where red lipstick gets you! Always make sure you have a pocketknife with you just in case some of the great directors of our time might think that you`d fancy a role in their "amatöör sex film".

Mitte üldsegi seks teema. Paluks edaspidi alla milli mitte pakkuda. Ja et oleks hea süzhee ja taustamuss ja andekad kaasnäitlejad, eksole.

2 kommentaari:

Carry ütles ...

Vata, onud ja tädid pornofilmi vaatlejad ei ole vist eriti huvitet asjaolust, kui palju miski tegelikult väärt on, peaasi, et visuaalset naugingut pakuks. See selleks.
Aga meie Tiinaga kuulsime lauba varahommikul klubist taksoga koju sõites juhi käest pikka kirjeldust sellest, kuidas "igast tshurbannid" paluvad end neljapäeva õhtuti lennujaamast otse Parlamenti sõidutada - et seal pidavat olema "need odavad eesti plikad, kes ühe kokteili eest hotelli kaasa lähevad". Ja et sellepärast tulevadki paljud väljamaalased (mehed siis) just neljapäeviti Eestisse. Et siis on naistele klubis prii sissepääs ja. Kuidagi väga hale hakkas seal takso tagaistmel. Onu taksojuht pajatas meile veel palju muudki, aga ma ei taha teid masendada.
Me Tiinaga loodame südamest, et selleks ajaks, kui meie oma Simbad-Sambad ja Trikatreid üles kasvatame, on elu-olu Eestis vähemalt nii palju etem, et noored tütarlapsed ei hooli mingist kokteilist ning külastavad hotellitube vaid siis, kui kõnealused meesterahvad neile tõepoolest meelepärased on =S

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.